Μοντέρ: Παρασκήνιο "Big Brother" , η εκτόξευση της Τέλειας Απόδρασης,η Σάσα σε βραδινό, κςι του χρόνου Καρύδη,ο πολυζήτητος Τσουρός

0


Καλησπέρα αγαπητοί μου φίλοι,ας μην καθυστερούμε. Πάμε να αρχίσουμε...

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ με σκοπό να βρουν τον παρουσιαστή του δεύτερου κύκλου του Big Brother. Και αν πολλά ονόματα έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες, ειμαι εδώ να σας δώσω μια απάντηση για έναν κύριο που φαίνεται πως δεν θα είναι στο τιμόνι του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Τάσο Τρύφωνος που φήμες τον ήθελα να βρεθεί σε αυτό τον ρόλο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου,ο παρουσιαστής δέχθηκε την πρόταση και το σκέφτηκε,ωστόσο αυτή την στιγμή τρέχει τρία διαφορετικά project. Το Τετ α Τετ και το The Chase στην Κύπρο και τον Πιο αδύναμο κρίκο στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεται αυτά τα προτζεκτ πιθανός να συνεχίσουν και την νέα τηλεοπτική σεζόν,οπότε το πρόγραμμα του θα είναι αρκετά γεμάτο με τα γυρίσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του ο Χρήστος Φερεντινος με την Τέλεια Απόδραση χθες το βράδυ. Ένα νέο τηλεπαιχνίδι δράσης που ακόμη και εσύ που το βλέπεις από την τηλεόραση σου ,σε ιντρικαρει να δεις αν θα τα καταφέρουν οι παίκτες. Ο Φερεντινος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια και γνωρίζει πως πουλάει,από την άλλη η Άννα Πρέβελιτς ούτε κρύο ούτε ζεστή. Είναι συμπαθητική, όμορφη ,ένα νέο φρέσκο πρόσωπο. Όπως και να'χει, αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό θα είναι από τα επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια του σταθμού -κυρίως μετά την αποτυχία του ριάλιτι ζευγαριών-. 

Και πηγαίνω στην πρόωρη αυλαία που έριξε το ριάλιτι ζευγαριών του ALPHA έπειτα από τα νροπιαστηκά θα έλεγε κανείς νούμερα τηλεθέασης. Η Σάσα Σταμάτη δεν αξιοποιήθηκε σωστά αν και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν καλές. Δημοσιεύματα θέλουν τον σταθμό να την προοριζη στην late night ζώνη του. Όπως μαθαίνω εγώ,όντως ο ALPHA θέλει να αξιοποιήσει την Σταμάτη αφού είναι ένα πολύ καλό χαρτί για οποιαδήποτε σταθμό. Η σκέψη υπάρχει ωστόσο επίσημες ζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Το πρόγραμμα για την νέα σεζον είναι ακόμη υπό σχεδιασμό  και όλα είναι πιθανά. 

Συνεχίζει και του χρόνου η Καρυδη με το Celebrity game Night. Αν και ειναι χαμηλά τα ποσοστά τηλεθέασης το Μεγάλο Κανάλι έδωσε το ΟΚ στην παρουσιάστρια και για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Άλλωστε,η Σμαράγδα Καρυδη είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τα τηλεπαιχνίδια και σίγουρα τα νούμερα που βλέπουμε τώρα δεν είναι αυτά που της αξίζουν. Κυρίως φέτος που το Celebrity game night επέστρεψε με εκλεκτούς καλεσμένους,  μπορεί να μην έχουν αλλάξει και πολλά ως προς το κομμάτι των παιχνιδιών και του στησίματος όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο τηλεθεατής το βλέπει με ευχαρίστηση και δίνει μια διαφορετική νότα στην εβδομάδα του.  

Επιστρέφω και κλείνω με τον ALPHA, καθώς η είδηση πως ο Κωστας Τσουρός "εγκαταλείπει" την Γερμανού για να κάνει δικιά του εκπομπή,δημιούργησε σάλο. Το ότι θέλει δική του εκπομπή το ξέραμε, το ότι θα ήταν απέναντι από την Γερμανού αυτό γνωρίζαμε εξ αρχής πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει. Δεν θα πήγαινε απέναντι απο ένα άνθρωπο που τον έχει βοηθήσει τόσο πολύ και ήταν συνεργάτες για  αρκετό καιρό. Υπάρχει και το ηθικό κομμάτι ας μην το ξεχνάμε .

Αυτά είχα για σήμερα, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι και όλες καλά. Καλό Πάσχα!!!

Μπορείτε να με βρείτε και στο gmail: mariapratsi26@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !