Μοντέρ: Παραμένει στην θέση της η Τζίμα, η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Παπαδόπουλος στο Big Brother,από τα show's σε πάνελ ο Μικρούτσικος και η Καγιά ως quest στο GNTM

1


Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι του tvnea.com ,μια εβδομάδα έκλεισε και μια νέα ξεκινά. Πάμε λοιπόν να δούμε τα όσα μας απασχόλησαν. 

MEGA

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν το Μεγάλο Κανάλι να ψάχνει νέο πρόσωπο για την παρουσίαση του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μου την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη αναθεώρησης του σχεδιασμού στην παρουσίαση των δελτίων,οπότε ο Ράνια Τζίμα μένει ως έχει. Και για να λέμε και τα πράγματα σωστα,το πρόβλημα έγκειται στο περιεχόμενο και όχι στην παρουσιάστρια. Δεν υπάρχει ποικιλία θέματων με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να κουράζεται και να στρέφει το ενδιαφέρον του άλλου.

ΣΚΑΙ

Μια πορτογαλική σειρά πρόκειται να δούμε στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΆΙ την νέα σεζον.  Οπως μαθαίνω μέχρι στιγμής για το κομμάτι της μυθοπλασίας δεν έχει αποφασιστεί κάτι άλλο,ενώ η η σειρά που θα δούμε δεν έκλεισε ακόμα για συγκεκριμένη ώρα ούτε για μέρες.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούμε πως ενδεχόμενος μπορούν να παρουσιάσουν το Big Brother 2.Τσαλίκης,Καραβάτου, Τρύφωνος,Παπαδόπουλος. Εγώ έχω να σας πω για τον τελευταίο κύριο. Ο ίδιος αποκάλυψε στο "Ευτυχείτε" πως συζητά για το Big Brother. Εμένα μου ήρθαν πληροφορίες - ανεπιβεβαίωτες- πως οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να επιθυμεί να κάνει αυτό το βήμα. Βέβαια ακόμη τίποτα δεν έκλεισε και μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξουν πολλά.

OPEN

Ποιος να του τό'λεγα πως μετά από όσα έχει κάνει στην τηλεόραση,θα βρεθεί να σχολιάζει στο πάνελ της Καινούργιου. Δεν έχω κάποιο θέμα με την Katken και μπράβο της που κατάφερε να εξασφαλίσει έστω και με guest εμφανίσεις τον Αντρέα Μικρούτσικο κάτι που πολλοί θα ήθελαν,αλλά όσο να πεις δεν περίμενα να τον δω  σε πάνελ.

STAR

Κλείνω με μια είδηση που η αλήθεια δεν περιμέναμε. Το δελτίο τύπου του STAR για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM  έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους φανς του ριάλιτι μόδας και της παρουσιάστριας. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα την βλέπουμε στην τηλεόραση αφού πρόκειται να αναλάβει το Dancing With the Stars -και την συνέχεια του Shopping Star-.  Και αν αναρωτιέστε αν GNTM χωρίς Καγιά  γίνεται, η απάντηση είναι όχι και αυτό γιατί μπορεί η ίδια να μην βρίσκεται ως κριτής στο ριάλιτι,αλλά θα κάνει guest εμφανίσεις. Είναι ένα πρότζεκτ που στηρίζει από την εποχή του ANT1 και δεν θα το παρατούσε τόσο εύκολα. Η/Ο αντικαταστάτρια/της της αναζητείται...

Αυτά για σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους και να προσέχετε τους εαυτούς σας. 

Μπορείτε να με βρείτε στο gmail μου :                    mariapratsi26@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eκει στο σκαι δε καταλαβαινω τι κολλημα εχουν να βαζουν σε ολους τις εκπομπες τραγουδιστες για παρουσιαση.
    Ο Αντρεας μετα την επιστροφη του προφανως και θελει σαν τρελος να βρισκεται στη τηλεοραση οσο περισσοτερο γινεται γ αυτο και κανει συχνα εμφανισεις σε μια εκπομπη παραγωγης Κοκλωνη στην οποια ανηκει πλεον κ ο ιδιος λετε να τον προοριζουν κ αυτον για καμια σχολιαστικη εκπομπη του χρονου και να τον δοκιμαζουν?δε θα ηταν κακη ιδεα.
    Μετα τα πεσμενα νουμερα του gntm 3 δε περιμενα πραγματικα το καναλι να κανει μια τετοια κινηση πανικου ,το dancing θα μπορουσε να βγει με οποιαδηποτε παρουσιαστρια το gntm ομως ειναι τοσο ταυτισμενο με τη Βικυ Καγια που πολυ δυσκολα θα συνηθισει το κοινο καποια αλλη στη θεση της παρουσιαστριας γ αυτο κ πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι στην αναζητηση της αντικαταστατριας,και ναι το gntm σαν προγραμμα χρειαζοταν μια ανανεωση αλλα σιγουρα αυτη η ανανεωση δεν αφορουσε τη θεση της παρουσιαστριας.Οσο για το dancing προκειται για ενα προγραμμα με 6 σεζον απο τις οποιες μονο οι 3 πρωτες εκαναν επιτυχια δεν εχει τη διαχρονικοτητα του gntm θεωρω οποτε δυσκολα τα πραγματα για τη Καγια του χρονου γιατι αν το dancing αποτυχει δεν θα το ξαναδουμε ενω αν το gntm πετυχει χωρις αυτην πιθανοτατα δε θα τη ξαναδουμε ουτε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !