Έρχεται το Big Brother 2!

1

Στιγμή δεν αφήνει να περάσει ανεκμετάλλευτο ο ΣΚΑΪ και πριν καλά καλά τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται για την επόμενη. Εκτός από το τρέιλερ του “Αγρότης μόνος ψάχνει” στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα και αυτό για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother που θα έρθει στις οθόνες μας από Σεπτέμβριο καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν άμεσα αιτήσεις συμμετοχής.

Μάλιστα, όπως και στον πρώτο κύκλο έτσι και στον δεύτερο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το τέλος του καλοκαιριού ωστόσο οι υπεύθυνοι θέλουν από τώρα να ξεκινήσουν το καστινγκ το οποίο θεωρείται και άκρως σημαντικό σε τέτοιους είδους παιχνίδια.

Το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού παραμένει το ίδιο εκτός από κάποιο λιφτινγκ που θα γίνει στο εσωτερικό του για λόγους ανανέωσης. Εκεί που θα υπάρξουν αλλαγές ωστόσο είναι στο επίπεδο της παρουσίασης. Θεωρείται βέβαιο ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα συμμετέχει στο live καθώς δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Barking Well Media καθώς οι σχέσεις με το κανάλι δεν είχαν και το καλύτερο φινάλε, ενώ και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν αποδείχθηκε το 10 το καλό για το κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Το κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου παρουσιαστή με τις φήμες να θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέφει στο κανάλι. Αν και οι σχέσεις με την παρουσιάστρια του ALPHA να έχουν πλέον αποκατασταθεί με τον ΣΚΑΪ και στο παρελθόν να είχε όντως υπάρξει κρούση για να παρουσιάσει το ριάλιτι του ΣΚΑΪ λόγω και της εμπλοκής της Πωλίνας Τόλη, παλιάς συνεργάτιδάς της με το παιχνίδι, ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει μόνο σε επίπεδο σκέψης στο μυαλό κάποιων και τίποτα παραπάνω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα σύντομα.


Πηγή: Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !