Τηλεοπτική επανένωση Παπαγεωργίου-Χριστοπούλου για νέο ριάλιτι μόδας στον ALPHA;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Σε διαδικασία συζητήσεων έχει μπει ο Alpha ώστε να καταλήξει ποιο θα είναι το επόμενο φορμάτ που θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κανάλι. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, επιθυμία στελεχών της διοίκησης είναι να συνεχίσει να είναι στον ALPHA αλλά επειδή το POP UP πάει πολύ… down στους πίνακες τηλεθέασης, εκτιμάται ότι με το τέλος της σεζόν θα ρίξει τίτλους τέλους. Με δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν απέναντί της, στο MEGA, θα βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη η διοίκηση του ALPHA αναζητά κάποιο πιο συγκεκριμένο concept για την Ηλιάνα κι όχι σε στιλ μαγκαζίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη ότι σε αυτό το καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν να υπάρχει χώρος… και χρόνος… και για τη στενή συνεργάτιδά της, την Έλενα Χριστοπούλου. Στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι η συνεργασία τους και μπροστά από τις κάμερες θα είναι ενδιαφέρουσα για το τηλεοπτικό κοινό, με τη μία να συμπληρώνει την άλλη… όπου χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η αναζήτηση concept έχει να κάνει κυρίως με μόδα και γυναικεία θέματα που οι δυο γυναίκες γνωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν.


Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Μάιο αλλά όπως φαίνεται με το τέλος της σεζόν το POP UP θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, αφού η παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο κινήθηκε σε πολύ…. down επίπεδα…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !