ALPHA και STAR διαψεύδουν την είδηση για την επιστροφή της Ηλιάνας στο GNTM...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Μία είδηση-βόμβα βγήκε σήμερα το πρωί μέσα από το “Πρωινό” κι αφορούσε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο Star! Μία είδηση η οποία για ν΄ακριβολογώ αφορούσε στην επιστροφή της Ηλιάνας στο Star και στο “Next Top Model” μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά!

Κι ενώ η είδηση-έσκασε σαν βόμβα και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, τελικά ο… κρότος έμελλε να μη διαρκέσει παραπάνω από λίγα λεπτά, μιας και διαψεύστηκε με ταχύτητα φωτός και μάλιστα; Και από το “στρατόπεδο” του Star, αλλά κι από το “στρατόπεδο” του Alpha.

Σε επικοινωνία που είχα με στελέχη του καναλιού της Κάντζας μου μετέφεραν ξεκάθαρα πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να έχει συμβεί. Δηλαδή, η Ηλιάνα δεν μπορεί να συζητά και να έχει κλείσει να βρεθεί του χρόνου στο Star, από τη στιγμή που το συμβόλαιό της με τον Alpha είναι κανονικά σε ισχύ και όπως έχει γίνει γνωστό εννοείται πως αφορά και στην επόμενη χρονιά.

Σε χαρακτηριστική ερώτησή μου, για το αν οι του Alpha σκέφτονται να την αποδεσμεύσουν και να της λύσουν το συμβόλαιο, η απάντηση που πήρα ήταν κατηγορηματική:


“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει στον Alpha, το συμβόλαιό της δεν ήταν για μία σεζόν, οπότε εννοείται πως και του χρόνου θα είμαστε μαζί. Το τι και το πως θα το μάθετε λίαν συντόμως.”

Αυτό ,όμως, που έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, είναι και το γεγονός ότι η είδηση διαψεύδεται κατηγορηματικά κι από το Star!

Μάλιστα, μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως δεν διαψεύδεται απλά η συγκεκριμένη είδηση, αλλά πως το όνομα της Ηλιάνας δεν έπεσε ποτέ – ακόμη και σαν ιδέα -, στο τραπέζι των συζητήσεων! Δεν τέθηκε ουδέποτε ζήτημα να επιστρέψει στο “GNTM”. Πρώτον γιατί το θεωρούν μία κίνηση… πισωγυρίσματος για το παιχνίδι και δεύτερον και κυριότερον, γνωρίζουν ότι η Ηλιάνα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Alpha και ουδέποτε θα έμπαιναν στη διαδικασία να της “σπάσουν” το συμβόλαιο, για να μπορέσουν να την πάρουν πίσω!

Με άλλα λόγια; Άνθρακες ο θησαυρός!

Νάνσυ Νικολαϊδου-iwoman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !