Αυτό είναι το πρόσωπο που βλέπουμε στον ΣΚΑΪ και θέλει ο ALPHA για το «Bachelor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Αναμφιασβήτητα είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα του “Survivor”! Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που επιθυμεί κάθε παραγωγή ριάλιτι που… σέβεται τον εαυτό της, να έχει στο δυναμικό της. Είναι άνθρωπος που μιλά πολύ, προκαλεί, ανάβει φωτιές, κάνει τσαμπουκάδες και γενικώς προκαλεί ποικιλοτρόπως…

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει καταφέρει με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να κάνει τους πάντες να… λατρεύουν να τον μισούν! Ο Αλέξης ,λοιπόν, μπορεί αυτή τη περίοδο να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να δίνει τη μάχη της καρύδας, όμως, εδώ η τύχη του δουλεύει. Και πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική του τύχη δουλεύει, μιας κι απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, οι ιθύνοντες του Alpha “ψήνονται” για να μη σου πω… “ξεροψήνονται”, να συνεργαστούν μαζί του.



 Στο πρόσωπο του Αλέξη Παππά έχουν δει τον επόμενο “Bachelor” και μάλιστα; Πιστεύουν ότι θα είναι τέλειος σε αυτό το πόστο και σε αυτό το ρόλο. Βέβαια, το φλερτ μαζί του έχει ξεκινήσει από πέρσι το καλοκαίρι, μιας και ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν προσεγγίσει και για το “Bachelor 1”!

Τώρα ,λοιπόν, στη μετά “Survivor” εποχή, θεωρούν ότι είναι ο ιδανικός γι ΄αυτούς. Όλα αυτά φυσικά είναι ακόμα πλάνα, μιας και προφανώς και ο Αλέξης για να τους πει φέτος το “ναι” θα τους κοστίσει πιο ακριβά (ένεκα του σουξέ του “Survivor”), χώρια που θα πρέπει να δουν ποιες είναι οι δεσμεύσεις του και μέχρι πότε με την “Ατσουν Media” και τον Ατσούν Ιλιτζαλί, το γνωστό τούρκο παραγωγό και… Mr. Survivor!

-Το ρεπορτάζ ανήκει στην Νάνσυ Νικολαϊδου στο iwoman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !