Μοντέρ: Η αναζήτηση του "Εργένη 2",η εκτόξευση του Σεφερλή, ανησυχία για το Πρωινό, οι συζητήσεις για το DOT και το βαθιά φυλαγμένο "Masked Singer"

0

Καλησπέρα φίλοι μου,πάμε να ξεκινήσουμε με αυτά που μας απασχόλησαν και προβλημάτισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το πράσινο φως για το "The Bachelor" 2 δώθηκε με το τρέιλερ να έχει είδη κυκλοφορήσει και όπως μαθαίνω οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 3000 ενώ ο επόμενος εργένης αναζητείται . Μπορεί πέρσι στην αρχή τα νούμερα να μην ήταν ενθαρρυντικά, όμως σχεδόν στα μέσα του ριάλιτι τα νούμερα τηλεθέασης πήραν θετική πορεία. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που ο ALPHA αποφάσισε να βγάλει και δεύτερο κύκλο,μιας και το πείραμα με το "Battle of the Couples" δεν πέτυχε -άσχετος ότι συνεχίζει την προβολή του".

Με πρωτιά έκανε πρεμιέρα ο Μάρκος Σεφερλής και συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα. Ένας ρόλος που του ταιριάζει και με ένα χιούμορ που ξεκλειδώνει τους παίκτες,δημιουργώντας έτσι μια φιλική ατμόσφαιρα. Κάτι που αποτυπώνεται και στους πίνακες αφού τα 20ρια έρχονται το ένα μετά το άλλο αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως ο ρόλος του παρουσιαστή του πάει.

 

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στους ιθύνοντες του ANT1 η πτώση του Πρωινού. Και μπορεί το κανάλι του Αμαρουσίου να είχε τον Λιάγκα ως σωσίβιο σωτηρίας για να πάρει ξανά τα πάνω της η εκπομπή,όμως αυτό διήρκησε για λίγο.Κυρίως μέσα σε αυτό τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος,δεν σηκώνουν αλλα λάθη για την ομάδα του αγαπημένου κατά τ'άλλα Πρωινού. 

Έντονα είναι το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που θελουν το DOT να μετακομίζει την επόμενη σεζόν σε άλλη τηλεοπτική στέγη. MEGA και ANT1 τα επικρατέστερα κανάλια. Σχετικά με το "Μεγάλο Κανάλι" πληροφορίες μου, μου μετέφεραν πως η πρόταση όντως έγινε ωστόσο περαιτέρω συζητήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Εν αναμονή λοιπόν...

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν το "The Masked Singer"  . Μπορεί ο ΣΚΑΙ να το έχει αρκετό καιρό στο συρτάρι όμως φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας σταθμός που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο project. Μάλιστα,ακούγεται έντονα πως και το The Voice θα επανέλθει στις οθόνες μας που αν τελικά γίνει αυτό,θα εχουμε να κάνουμε με δύο πανομοιότυπα projects . Ίδωμεν...

Και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το tvnea.com δεν κλείνει τα μάτια σε ότι συμβαίνει στην γύρω μας,δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το δυσάρεστο γεγονός που βύθισε στο μαύρο τον δημοσιογραφικό χώρο.  Η δολοφονική επίθεση του Γιώργου Καραϊβαζ δεν συγκλόνισε μόνο τους συνεργάτες του αλλά και την κοινή γνώμη. Μπορεί τα ακριβείς κίνητρα που οδήγησαν τους δράστες σε αυτή την ενέργεια,να μην έχουν διαλευκανθεί,όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ανθρώπινη ζωή. Ο Γιώργος Καραϊβαζ αφήνει πίσω γυναίκα,παιδί,επαγγελματική καριέρα και φίλους,ένας άξιος δημοσιογράφος που μετρούσε δεκαετίες στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Μόνο θλίψη και οργή προκαλεί μια τέτοια είδηση για ένα άνθρωπο που πάσχιζε με αξιοπρέπεια για το θάρρος της γνώμης του και της δουλειάς του. Να ευχηθούμε στην οικογένεια του θερμά συλλυπητήρια και σύντομα να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Αυτά είχα για σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους και μην ξεχνάτε να προσέχετε τους εαυτούς σας. 

Μπορείτε να με βρείτε στο gmail μου :
mariapratsi26@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !