Μπαίνει και ο ΑΝΤ1 στην κούρσα διεκδίκησης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


O Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο “παραδοσιακά” το τηλεοπτικό ρεπορτάζ παίρνει φωτιά! Συζητήσεις, συναντήσεις και προετοιμασίες για “διακαναλικές” μετακομίσεις είναι το σκηνικό που στήνεται μιας και η τηλεοπτική σεζόν οδεύει με αργά αλλά σταθερά βήματα στο τέλος της. Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες μέρες, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που αφορούσαν στο μέλλον της εκπομπής DOT του ΣΚΑΪ.

Τα δημοσιεύματα, λοιπό, ήθελαν το δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγωστόπουλος να “ετοιμάζουν βαλίτσες” για να μετακομίσουν σε νέα στέγη και συγκεκριμένα στο MEGA.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του μεγάλου καναλιού, αλλά τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο προχωρημένο σημείο ώστε να μιλάμε για οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε οι σχέσεις του τηλεοπτικού διδύμου με το κανάλι είναι πολύ καλές μιας και το περιοδικό που εκδίδουν, το Down Town, κυκλοφορεί με την εφημερίδα “Τα Νέα”, η οποία ανήκει στην ιδιοκτησία MEGA.

Όπως φαίνεται, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες – η εν λόγω εκπομπή υπάρχει στο μυαλό και άλλων καναλιών και συγκεκριμένα, σε αυτό των ιθυνόντων του ΑΝΤ1, οι οποίοι σκέφτονται να εντάξουν μια εκπομπή ανάλογη του DOT, στο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο και εδώ μιλάμε για πρώτες σκέψεις και όχι για προχωρημένες συζητήσεις ή οριστικές αποφάσεις. Όλα αυτά τα γίνουν τον Μάιο όπου θα καθαρίσει το τοπίο για τους δυο παρουσιαστές, οι οποίοι έχοντας πάντα προτεραιότητα τον ΣΚΑΪ με τον οποίο συνεργάζονται 8 χρόνια, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις σχετικά με το που θα “στεγάσουν” το τηλεοπτικό του “παιδί” τη σεζόν 2021 – 2022.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στην Δήμητρα Καλφούτζου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !