MEGA: Οι εκπομπές που προβιβάζονται… στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 Μπορεί η σεζόν να μην έχει φτάσει στο τέλος της, καθώς ετοιμάζονται για την τελευταία πρεμιέρα της χρονιάς αλλά στο MEGA έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να προγραμματίζουν για του χρόνου.

Πέρα από τις νέες πέντε σειρές που ετοιμάζουν στο Μεγάλο Κανάλι, υπάρχουν και αυτές οι εκπομπές που ήδη πήραν εισιτήριο για του χρόνου καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης τις προβίβασαν… στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν μετά βαίων και κλάδων. Συγκεκριμένα, πράσινο φως πήραν και οι δυο ενημερωτικές τόσο το “Κοινωνία Ωρα MEGA” τις καθημερινές με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη όσο και αυτή του ΣΚ, “MEGA Σαββατοκύριακο” με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα με ποσοστά που θα ζήλευαν πολλές φορές και μεγαλύτερα κανάλια.


Παράλληλα, το εισιτήριο για του χρόνου πήρε και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το “Live News”. Η εκπομπή μάλιστα όχι απλά πάει καλά, αλλά δεν είναι λίγες οι μέρες της εβδομάδας που χτυπάει πρωτιές και νούμερα βάζοντας τα γυαλιά στον ανταγωνισμό. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στο κανάλι που πιστεύουν ότι ίσως λόγω του Live News δεν πρόκειται το κεντρικό δελτίο να χτυπήσει μεγαλύτερα νούμερα, ωστόσο, ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ανένδοτος για την παρουσίαση ενός κεντρικού δελτίου με την υπογραφή του. Αλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει προταθεί κάτι ανάλογο.

Τέλος, υπάρχει και η μια εκπομπή από την ψυχαγωγία που προκρίνεται μέχρι στιγμής για του χρόνου. Πρόκειται για το “Σπίτι με το MEGA” η οποία ξεκίνησε μεν την περίοδο της πρώτης καραντίνας, ωστόσο έχει άμεσα ταυτιστεί με την πορεία του Μεγάλου Καναλιού και χαίρει της εκτίμησης αλλά και της στήριξης του ίδιου του προέδρου του σταθμού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να κοπεί, αλλά του χρόνου η εκπομπή βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα αλλά και… καλλιτέχνες.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ''Σπίτι με το Mega'' έχει απομακρυνθεί τελείως από τον αρχικό προσανατολισμό του. Ο 1ος κύκλος με τις ζεστές βραδιές στο Studio Sierra, με τους τραγουδιστές να μιλούν οι ίδιοι απευθείας στον κόσμο, με τη μπάντα τους, κεριά και όμορφη λιτή διακόσμηση ήταν η καλύτερη περίοδος του.

    Τώρα είναι ένα κρύο πράγμα με led οθόνες, φωτορυθμικά και διάρκεια τραβηγμένη από τα μαλλιά απο τις 21.00 το βράδυ μέχρι τις 02.00 τη νύχτα(!) για να πιάνει οριακά διψήφιο. Γυρίζεται στο πανέμορφο ''Δημοτικό θέατρο Πειραιά'' και δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι εκεί τα γυρίσματα από τις τόσες led οθόνες.

    Αν είναι να το συνεχίσουν για εμένα καλύτερα να επανέλθουν στην πιο μικρή 3ωρη διαρκεια του πρωτου κύκλου και σε εναν πιο ζεστό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιον λογο λεει οχι στο δελτιο ειδησεων?Ειναι κατι που εκανε στο παρελθον επι σειρα ετων με μεγαλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !