Ανατροπή! Για τη μεσημεριανή ζώνη του Mega συζητά η Μενεγάκη...


Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στο Mega και στην πρωινή ζώνη. Αλήθεια ή φήμες;

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου λένε ότι όντως η Ελένη έχει έρθει σε επαφή με το Mega. Ωστόσο, η συζήτηση που έγινε δεν αφορούσε την πρωινή ζώνη. Επιθυμία της παρουσιάστριας ήταν να κάνει κάτι αντίστοιχο σαν αυτό που έκανε τα τελευταία χρόνια, στον Alpha. Δηλαδή μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή που θα προβάλλεται το μεσημέρι.

Και θα ήθελε να είναι μια εκπομπή με πολλά γυναικεία και χρηστικά θέματα, κάτι που και έσοδα θα φέρει στο κανάλι αλλά προπάντων είναι κάτι που η Ελένη παίζει στα δάχτυλα. Άλλωστε, ύστερα από τόσα χρόνια παρουσίας στη συγκεκριμένη ζώνη θεωρείται ένα δυνατό brand name και ένα πρόσωπο που όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με τη μόδα, την ομορφιά και όλα όσα αφορούν την σύγχρονη γυναίκα προτιμούν.

 Παρόλο που κατά καιρούς της έγιναν προτάσεις για να μετακομίσει στη βραδινή ζώνη η να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία εκπομπή, εκείνη ήθελε να έχει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές και το ίδιο επιθυμεί και τώρα.

Η συζήτηση, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Εξάλλου, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να οριστικοποιηθεί τι θα γίνει την επόμενη σεζόν στο Mega. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κανάλι που ξεκίνησε κάπως συντηρητικά στην αρχή ετοιμάζεται για πολύ δυνατές μεταγραφές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι πήρε από τον ΣΚΑΪ τον Ανδρέα Γεωργίου, από τον ΑΝΤ1 τον Χάρη Ρώμα και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια