Δεν ενεπλάκη το MEGA στο "όχι" της Βανδή στον Φοίβο

0


Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες ήθελαν το MEGA να ήταν αυτό που έβαλε "φρένο" στην επανασύνδεση των δύο καλλιτεχνών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, το MEGA δεν ενεπλάκη στο αν θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά", ενώ αντίθετα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ MEGA και ΣΚΑΪ.

Αυτό αποδεικνύεται εύκολα και εμπράκτως, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρχει προγραμματισμένη εκπομπή "Σπίτι με το MEGA" με κεντρικά πρόσωπα την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, κάτι που δεν θα γινόταν αν υπήρχε εχθρική διάθεση ανάμεσα στα δύο κανάλια, τη στιγμή που η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί πρόσωπο του "House of Fame" ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Οι πηγές του Yupiii πάντως αναφέρουν πως το MEGA δεν έχει καμία διάθεση... βέτο στην εμφάνιση των προσώπων του σταθμού σε άλλα κανάλια, όπως και το ίδιο φιλοξενεί στις εκπομπές του πρόσωπα που συμμετέχουν σε παραγωγές άλλων καναλιών, και ειδικότερα όταν μιλάμε για πρόσωπα του βεληνεκούς της Δέσποινας Βανδή που αποφασίζουν αυτόνομα ποιο είναι το κάθε τους βήμα σε καλλιτεχνικό ή τηλεοπτικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !