«MasterChef»: Οι διαγωνιζόμενοι…χαλαρώνουν τις ποδιές

Χρήστος Παναγούλης
0


Μετά την αποχώρηση της Βίλλη Σεργή στο MasterChef, ένα ακόμα MasterClass, για τους 17, που παραμένουν στον διαγωνισμό, ξεκινά. Κάποιες φιλίες και συναισθήματα έχουν κλονιστεί και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα ποιοι έχουν τη διάθεση να συνυπάρξουν ειρηνικά μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, για το καλό όλων. Ο χρόνος και η καλή μαγειρική θα βοηθήσουν, όπως γίνεται πάντα μέσα στον διαγωνισμό.

Στο σημερινό MasterClass, ο chef κριτής του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, με βοηθό του τον Πάνο Χαρβαλάκη από το εστιατόριό του Proveleggios, δείχνει ιδιαίτερες μαγειρικές τεχνικές, «ανοίγοντας» το μυαλό των διαγωνιζόμενων στο φάσμα της απλότητας στη μαγειρική με γευστική βαθύτητα.

Στη συνέχεια, ο Chef patron του εστιατορίου Simul και Food and Beverage Manager του διαγωνισμού τα τελευταία δύο χρόνια, Νίκος Θωμάς, με βοηθό του τον Διονύση Σαρακίνη, δοκιμάζουν και πειραματίζονται στην κουζίνα του MasterChef 5, προσφέροντας άφθονο γέλιο αλλά και γνώση, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλόδοξους μάγειρες να ξεχάσουν για λίγο το διαγωνιστικό μέρος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !