H αρχηγός της Κυπριακής αποστολής απαντά στο tvnea.com για το σάλο που προκάλεσε το "El Diablo"

0

 


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το τραγούδι "El Diablo" της Έλενας Τσαγκρινού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Οπως προκύπτει από τους στίχους, η Ελενα Τσαγκρινού φαίνεται πως έδωσε την... καρδιά της στον «Διάβολο». Αυτό ξεσήκωσε τον Κυπριακό λαό που απαιτεί να αποσυρθεί το τραγούδι.

Το tvnea.com ήρθε σε επικοινωνία με την αρχηγό της Κυπριακής αποστολής,Εύη Παπάμιχαηλ και απάντησε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Οι υπογραφές με σκοπό να αποσυρθεί το τραγούδι έφτασαν τις 5000,η Εύη Παπάμιχαηλ απάντησε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο.

Αρχικά ανέφερε πως: «Έχει γίνει μια παρερμηνεία στο τραγούδι ,έγινε μια πρώτη επιφανειακή ανάγνωση και δεν έγινε αντιληπτό το κανονικό μήνυμα του τραγουδιού που είναι μια τοξική σχέση που βρίσκεται η κοπέλα και από την οποία προσπαθεί βγει . Ο διάβολος σε αυτο το τραγούδι είναι η κάθε κακοποίηση μέσα σε οποιαδήποτε σχέση,είτε είναι συναισθηματική ,λεκτική ή σωματική. Ουσιαστικά είναι το τι περνάει ένας άνθρωπος μέσα σε αυτή την σχέση,μέχρι να καταφέρει να βγει. Δεν έγινε αντιληπτό αυτό από την αρχή γι'αυτό έπρεπε να το εξηγήσουμε.  Δυστυχώς δεν μπορώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις από την στιγμή που το μήνυμα του τραγουδιού είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λένε εκείνοι που το κατηγορούν.»

Για τα όσα είπε η Αλέξια μέσα από ένα βίντεο της απαντά ότι: «H Αλεξία είναι μια καλλιτέχνης την οποία γνωρίζω προσωπικά,την αγαπώ και την εκτιμώ ιδιαιτέρως. Το θέμα της Αλεξίας έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν είναι Κύπρια η ερμηνεύτρια. Θα προτιμούσε να είναι Κύπρια η καλλιτέχνιδα,το ίδιο θα επιθυμούσε και το ΡΙΚ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι. Είμαστε δύο χώρες ομως ένα έθνος και μια μουσική βιομηχανία. Η Κύπρος δεν έχει την δική της μουσική βιομηχανία. Όταν η Άννα Βίσση,η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σαρμπελ, εκπροσώπησαν την Ελλάδα γιατί δεν υπήρξαν οι ανάλογες αντιδράσεις;. Εμείς θεωρούμε πως η μουσική σκηνή της Ελλάδας και της Κύπρου είναι ένα. Δεν διαχωρίζουμε τις δύο χώρες.»

Ενώ για την ερώτηση του Συνδέσμου Θεολόγων Κύπρου γιατί επιλέχθηκε ένα τραγούδι που προκαλεί τόσο βάναυσα τα θρησκευτικά αισθήματα του λαού, απαντά:

«Δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε τα θρησκευτικά αισθήματα του λαού,και εμείς χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε. Το τραγούδι δεν υμνεί τον διάβολο. Το τραγούδι αναφέρεται ξεκάθαρα σε μια τοξική σχέση.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !