Ποιοι θα καθίσουν στον καναπέ του «Dot» αυτό το σαββατοκύριακο;

Χρήστος Παναγούλης
0


Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Το Σάββατο 6 Μαρτίου, καλεσμένη είναι η Βούλα Πατουλίδου, η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα και μιλά για τα εμπόδια που συνάντησε ως γυναίκα στην πορεία της ζωής της, για το γεγονός ότι ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε ηλικία 21 ετών γιατί νωρίτερα δεν την άφηναν, για την ιστορική νίκη του 1992 στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης και δίνει ένα μήνυμα ζωής σε όλους τους ανθρώπους.

Ακόμη:

Σε μια εκπομπή αφιερωμένη στη γυναικεία ενδυνάμωση, γυναίκες έρχονται στην εκπομπή και μας λένε γιατί αξίζουν.

Tips για να αρχίζει με δύναμη και αισιοδοξία η μέρα και μυστικά πρωινής καθημερινής περιποίησης από τη Μαριάννα Παινέση.

Η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη και η ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου συζητούν για τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αυτοεκτίμηση και τα φυλετικά στερεότυπα που πρέπει να εξαλειφθούν.

10 λεπτά τη μέρα... μόνο για μας. Φροντίζουμε και δείχνουμε αγάπη στον εαυτό μας και αφιερώνουμε 10 λεπτά τη μέρα για όσα μας ευχαριστούν.

Τι μας δένει με την Καθαρά Δευτέρα; Η Νάνσυ και ο Θανάσης μιλούν για το ιδανικό τραπέζι της ημέρας.

Για να κλείσει νόστιμα η εκπομπή, ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει πίτα με τραγανό φύλλο κρούστας και πεντανόστιμη γέμιση με ψητά λαχανικά.


Την Κυριακή 7 Μαρτίου, στην εκπομπή έρχεται ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος και μιλά για το Survivor και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του. Αποκαλύπτει γιατί δεν είναι φίλος με την Ανθή και πώς τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο. Λέει για το πόσο τον επηρέασε η πείνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις βγήκε. Εξομολογείται πόσο του άλλαξε τη ζωή το Survivor και αν αναθεώρησε πράγματα μετά το παιχνίδι. Τέλος, απαντά σε… αδιάκριτες ερωτήσεις, με πολύ χιούμορ.

Ακόμη:

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης μιλά στον Θανάση για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, σχολιάζει όσα εκτυλίσσονται στον χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες και αποκαλύπτει όσα γνώριζε για δύο ιστορίες.

Στο πλαίσιο των ειδικών εκπομπών για την Ημέρα της Γυναίκας, μιλάμε ελεύθερα και χωρίς ταμπού για όσα μας ενοχλούν και μας απασχολούν.

Η Ειρήνη Μάντζαρη, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, εξηγεί όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τη λειτουργική ρινοπλαστική.

Κυριακές χωρίς λαχταριστή συνταγή δεν γίνονται, γι’ αυτό ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει το πιο ζεστό και οικογενειακό πρωινό.


            

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !