Ο Νίκος Αλιάγας σε ρόλο έκπληξη

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μένει μόνιμα στο Παρίσι και να διαπρέπει σε πολλά επίπεδα ωστόσο ο Νίκος Αλιάγας δεν ξεχνάει ποτέ πόσο Ελληνας είναι και με κάθε ευκαιρία το θυμίζει ακόμα και στους διάσημους ξένους φίλους του.

Κάπως έτσι προέκυψε και η ιδέα ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος να παίξει έναν ρόλο έκπληξη στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και συγκεκριμένα στην στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Aν και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος επιδιώκει να είναι διακριτικός αλλά ουσιαστικός. Λάτρης της ελληνικής παράδοσης δεν είναι λίγες οι φορές που στην πατρίδα του το Μεσολόγγι φορά ντύνεται παραδοσιακά στις πανηγυρικές – παραδοσιακές εκδηλώσεις της Αγίας Αγάθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην παρέλαση που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την τηλεόραση θα δώσουν το παρών διεθνούς φήμης προσωπικότητες όπως ο Εμμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του, ο Ρώσος Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Κυπριακής  Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αλλά και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ολοι οι προαναφερθέντες έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να παρευρεθούν αλλά μην ξεχνάμε ότι καραδοκεί ο αστάθμητος παράγοντας του κορωνοϊού.

Πηγή: tinasmess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !