Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του ΣΚΑΙ

Χρήστος Παναγούλης
0


Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αταίριαστοι» απουσιάζει από την προηγούμενη Τετάρτη, αφού τις τελευταίες 11 ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα. Μάλιστα, όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν και όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

«Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ευτυχώς είχα χαμηλό ιικό φορτίο. Είμαι σε καραντίνα 11 ημέρες. Έχει κολλήσει όλη η οικογένεια. Η γυναίκα μου, η 9 μηνών κόρη μου και ο 3,5 ετών γιος μου. Βρεθήκαμε όλοι θετικοί. Ευτυχώς είμαστε καλά. Τα παιδιά είναι χωρίς συμπτώματα και εγώ με τη Μαρίνα έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης και ευτυχώς τίποτα άλλο. Βρισκόμαστε στην 11η ημέρα. Η σύζυγός μου έχει λίγο πόνο στην πλάτη» ανέφερε ο Γιάννης Ντσούνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συμπαρουσιαστής του στους «Αταίριαστους», Χρήστος Κούτρας έκανε πολλαπλά τεστ covid τα οποία βγήκαν αρνητικά. Έτσι, για την ώρα συνεχίζει μόνος του στο τιμόνι της εκπομπής, μέχρι να επιστρέψει ο Γιάννης Ντσούνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !