«Πάντρεμα» Ζαχαράτου-Βίσση στο θερινό Άλσος

2

 

Η σαρωτική επιτυχία που είχαν οι εμφανίσεις του πολυτάλαντου Τάκη Ζαχαράτου στο θερινό Άλσος το περασμένο καλοκαίρι, του έδωσαν... πράσινο φως για να «χτυπήσει» και φέτος στο ολόδροσο θέατρο του Πεδίου του Άρεως. Ασφαλείς πηγές μας μάλιστα λένε πως ετοιμάζεται να κάνει ένα εξαιρετικά φιλόδοξο «πάντρεμα» με τη μοναδική Άννα Βίσση και μάλιστα με την σκηνοθετική καθοδήγηση της έμπειρης Σοφίας Σπυράτου, που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον δημοφιλή σόουμαν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι κοινές εμφανίσεις του στον υπέροχο αυτό χώρο θα είναι περιορισμένες μια και η Βίσση έχει κλείσει ήδη εδώ και καιρό συναυλίες ανά την Ελλάδα. Θα... ανοίξει τη θερινή σεζόν λοιπόν με τον Ζαχαράτο και μετά θα το... σκάσει σε μεγάλα φεστιβάλ.

Όσο για το τι θα γίνει μετά, με τον Ζαχαράτο; Είναι τόσο «δαιμόνιοι» οι επιχειρηματίες Ηλίας Μαροσούλης - Άγγελος Κοταρίδης κι άλλο τόσο ο ίδιος ο Τάκης, που θα βρουν άλλες «βόμβες» να ρίξουν... Γιατί ναι, πέρα από το Βίσση-Ζαχαράτος, «μαγειρεύεται» κι άλλο «πάντρεμα» Ζαχαράτου και... Δεν πρόκειται να το προδώσω αυτό. Αρκεστείτε σε αυτή τη βομβα.

Πηγή: enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι βόμβα ότι θα συνεργαστεί με αλλο ατομο μετα αλλά δεν λεω;;; Τι παπαριες ακούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο θα είναι αυτό αν γίνει! (καλός εχόντων των πραγμάτων με όλα αυτά που ζούμε...) Θα θυμίζει το επίσης πολύ ωραίο Μαρινελλα - Ζαχαρατος που ειχε γίνει πριν 3-4 χρόνια στο ''Παλλάς''. Μια διαχρονική φωνάρα και ο πιο πετυχημένος σατιρικός showman.

    Βίσση 48 χρόνια τώρα ακούραστη στο live και ασταμάτητη από τις θρυλικές μπουατ στην Πλάκα παρέα με Αλεξίου, Νταλάρα τη δεκαετία του '70, μετέπειτα στα θρυλικά shows και στις απαιτητικές ροκ όπερες τις εποχές της ακμής της, μέχρι σήμερα στο ''Hotel Ermou'' και στις συναυλίες με τη μπαντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !