Δανάη Μπάρκα: «Ακόμη δεν ξέρουν ούτε το όνομά μου»

0

Καλεσμένη στο "After Dark" βρέθηκε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την εκπομπή της στο MEGA και τα νούμερα τηλεθέασης. 

«Είναι πάρα πολύ φρέσκο για μένα. Προχτές έκλεισα 4 μήνες ζωής. Είμαι τυχερή που είμαι σε ένα μέρος που έχουμε δέσει πολύ. Με τρομάζει η τόση πολλή καθημερινή έκθεση. Κάποιες φορές με στεναχωρούν τα σχόλια που διαβάζω αλλά επειδή αυτά είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα όμορφα. Καταλαβαίνω ότι αυτό θέλει χρόνο για να γίνει συνήθεια. Ακόμη δεν ξέρουν ούτε το όνομά μου».

«Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές. Αν τα σχόλια είναι κακεντρεχή δεν θα τα ακούσει. Το πιο αρνητικό είναι ότι είχα ακούσει ότι φαίνομαι ψεύτικη και ότι όλη αυτή η υπερβολή μου είναι ψεύτικη αλλά για κάποιον που δεν ξέρει πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου είναι λογικό να το σκεφτεί. Σχόλια του τύπου “η μάνα της την έβαλε”, “βύσμα” είναι το ήξερα ότι θα τα ακούσω. Δεν απαντάω. Έχω απαντήσει και δεν κέρδισα κάτι».

Για τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε:«Τα νούμερα με αγχώνουν σε λογικό πλαίσιο. Κανένας που κάνει τώρα διψήφια δεν ξεκίνησε με διψήφια. Εγώ βγήκα κερδισμένη, έμαθα πάρα πολλά» είπε

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !