Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν κορίτσια πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και  στο "The Tonight Show" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που έχουν γίνει από γυναίκες το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο. 

«Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει και όχι αυτόν που κατηγορεί και άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τις κλείδωσαν πόρτες» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρόνων να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα;» συμπλήρωσε η ηθοποιός και τόνισε: «Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια