Υπόθεση Λιγνάδη: Έξι νέες καταγγελίες!

0

Έξι νέες καταγγελίες εκκρεμούν εις βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη. Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, παρουσιάστηκε μια καταγγελία στην εφημερίδα Μπαμ ενός -τότε- 17χρονου.

Η καταγγελία αναλυτικά:"Η απόπειρα βιασμού συνέβη το 1989, ήμουν 17,5 ετών, επρόκειτο να δώσω εξετάσεις και Εθνικό Θέατρο τον Σεπτέμβριο.

Είχα έναν συμμαθητή στην Γ' λυκείου που μου είπε ότι ένας φίλος του ήξερε το Δημήτρη Λιγνάδη. Τότε ο πατέρας του, Τάσος, ήταν στο Εθνικό.

Με ρώτησε αν ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού με τον ηθοποιό μήπως μεσολαβήσει για να περάσω τις εξετάσεις στο Εθνικό. Του είπα ναι και τότε έδωσε ένα σταθερό τηλέφωνο. Τον κάλεσα και κανονίσαμε να συναντηθούμε τον Αύγουστο του 1989.

Δεν ήθελε να βρεθούμε σε κάποιο δημόσιο χώρο π.χ. σε κάποιο καφέ αλλά σε ιδιωτικό μέρος. Οπότε του είπα να έρθει από το διαμέρισμά μου. Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμα και αφού είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος με ρώτησε αν έχω σεξουαλικές εμπειρίες. Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος του άναψαν τα λαμπάκια που λένε.

Όταν κατάλαβα ότι πάει να με βιάσει αντέδρασα ρίχνοντάς του μία μπουνιά. Τότε αυτός σηκώθηκε, με άφησε και φανερά εκνευρισμένος έλεγε κουβέντες του τύπου "Εσύ χάνεις, δεν θα περάσεις" και τα λοιπά..."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !