Νάσος Παπαργυρόπουλος: Περιγράφει πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!

0

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. 

«Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές στα ταξίδια μου και από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς τίποτα. Ήμουν πέντε μέρες στο πάτωμα, χωρίς να ξέρω τι έχω και δεν έμαθα ποτέ τι είχα. Ήμουν στην Ινδία.

Την τελευταία φορά στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν. Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία και πας στα μέρη που θες είναι με το τρένο. Εκεί στήνονται ψεύτικοι ελεγκτές και εκδότες εισιτηρίων και σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα και εγώ. Τους ρώτησα και εγώ που να πάω για τα εισιτήρια και με έστειλαν στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν ουσιαστικά να σε πείσει να πας αλλού, κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν.

Εγώ ευτυχώς ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά, λόγω χιονιού και είχαν κατολισθήσεις, οπότε κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα. Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω, μου έκλεισαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω. Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !