Συνεχίζουν και του χρόνου οι «Άγριες Μέλισσες»

1

Εδώ και δύο χρονιές οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό του ANT1 με τις εξελίξεις και την πλοκή τους.  

Αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν. Την αποκάλυψη έκανε ένα εκ των πρωταγωνιστών. Ο Γιώργος Σουξές, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» την Πέμπτη και αποκάλυψε πως έχει ήδη συμφωνήσει για του χρόνου.

«Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε. Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Αν ήταν, δε θα έλεγα τίποτα. Δε θέλω να λέω ψέματα. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να είναι σίγουροι πως θα βρουν μια ιστορία που θα τους ικανοποιεί. Μετά την πρώτη σεζόν λέγανε κάποιοι πως θα πλατειάσει. Αντιθέτως πήρε καλύτερα νούμερα στη δεύτερη σεζόν. Εφόσον οι σεναριογράφοι μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Κι αν μπουν στην περίοδο της Χούντας, θα έχουν πολύ υλικό»» εξήγησε ο Γιώργος Σουξές.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kακως θα τη καταστρεψουν τη σειρα,ηδη τα νουμερα εχουν πεσει μονο τις πεμπτες πιανει 30αρι πλεον οταν δηλαδη δεν εχει survivor και master chef δε ξερω γιατι δε το βλεπουν αυτο στον αντ1 αλλα σιγουρα θα το καταλαβουν καλυτερα του χρονου.Για ολα τα σεναρια υπαρχει και ενα τελος παντα και για τη συγκεκριμενη σειρα το τελος πρεπει να ερθει αυτο το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !