Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές...


Τα τελευταία χρόνια, πολλά λέγονται και γράφονται για τα συμβόλαια των παρουσιαστών κυρίως της ψυχαγωγικής ζώνης. Kάθε φορά μάλιστα που ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια ανανεώνει το συμβόλαιο πολλές είναι οι φήμες για το ύψος των απολαβών του νέου συμβολαίου.

Η αλήθεια τις περισσότερες φορές όμως απέχει πολύ και αυτά που λέγονται και γράφονται δεν ισχύουν, ναι μεν υπάρχουν τα λεγόμενα “καλά” συμβόλαια, όμως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν τα νούμερα του παρελθόντος -προ 2010-. Επίσης πλέον υπάρχουν σε αρκετές περιπτώσεις και ρήτρες, ανάλογα με την τηλεθέαση και τα έσοδα που “φέρνει” η εκπομπή. Τα κανάλια εξάλλου ζορίζονται, η διαφημιστική πίτα ολο ένα και μικραίνει, οι τηλεοπτικές άδειες δημιούργησαν πολλά προβλήματα και η πανδημία χειροτέρεψε την κατάσταση.

Για τους καλά γνωρίζοντες 3-4 είναι τα άτομα που οι αποδοχές εντάσσονται στα λεγόμενα “καλά συμβόλαια”. Σίγουρα ένας παρουσιαστής που ανήκει στη σχετικά νέα γενιά παρουσιαστών, με μεγάλο “γκελ” στα social media και επιτυχία σε reality της prime time δικαιούται να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, ή μια παρουσιάστρια που έχει βάλει στόχο να γίνει η νέα βασίλισσα της τηλεόρασης -ειδικά αν υπάρχει μεγάλη στήριξη απο το κανάλι- και φέρνει πρωτιές. Ακόμη σε αυτήν την κατηγορία -ακόμη περισσότερο πρόσφατα- ειναι και άλλος πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό παρουσιαστής με χιούμορ και έξυπνο σχόλιο. Τέλος στην κατηγορία των κερδισμένων ανήκουν και οι λεγόμενοι παρουσιαστές-παραγωγοί, είδικά αυτοί που το format της εκπομπής είναι δικό τους και καταφέρνουν να σηκώσουν κομμάτι της prime time ζώνης του καναλιού κατά πολύ και αποδεικνύονται για πολλά χρόνια τα δυνατά χαρτιά…

Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια