Οι εκπομπές που πήραν το πράσινο φως για του χρονoυ

0


Εισιτήριο για νέο κύκλο πήρε το “Αυτός και ο άλλος” με Γιαννούτσο – Βαμβακάρη. Αν και υπήρχαν σκέψεις μάλιστα η εκπομπή να γίνει καθημερινή και να μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη τελικά παραμένει στην βραδινή ως εβδομαδιαία εκπομπή τόσο για το εναπομείναντα διάστημα για να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο και για του χρόνου.

Η εκπομπή “Προσωπικά” της Ελενας Κατρίτση φέτος έκανε την μεγάλη έκπληξη. Αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης, οι φετινές αλλαγές λόγω κορωνοϊού φαίνεται πως έγιναν για το καλό της εκπομπής καθώς η Ελενα Κατρίτση δούλεψε σκληρά και το στούντιο σε συνδυασμό με τους δυνατούς προσκεκλημένους λειτούργησαν μόνο θετικά. Για φέτος απομένουν πέντε εκπομπές μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των προσυμφωνημένων ενώ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα και για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το “Μουσικό Κουτί” με Ρενα Μόρφη και Νίκο Πορτοκάλογλου. Η εκπομπή θα τελειώσει για τη σεζόν γύρω στα τέλη Ιουνίου ωστόσο σύμφωνα με προϋποθέσεις θέτει σημαντική υποψηφιότητα και για την επόμενη καθώς θεωρείται εκπομπή- διαμάντι ανεξαρτήτως ποσοστών τηλεθέασης.

Δεν φαίνεται ωστόσο να ισχύει το ίδιο για το καθημερινό “Φλερτ” με την Νάντια Κοντογεωργη. Εκεί τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα καθώς παράπονα υπάρχουν εκατέρωθεν και η σχέση ανάμεσα στην ίδια την ηθοποιό παρουσιάστρια αλλά και την ΕΡΤ μοιάζει πολλές φορές προβληματική.  Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν ενίοτε παράπονα για την τηλεθέαση με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα τις εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, τα ποσοστά παραμένουν χαμηλά.

Τέλος, αναφορικά με τις ελληνικές σειρές και οι τρεις που προβάλλονται αυτή την περίοδο παίρνουν το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν. Τα “Καλύτερά μας χρόνια”, το “Χαίρετα μου τον Πλάτανο” και η “Τούρτα της μαμάς” συνεχίζονται ενώ σε αυτές θα έρθουν να προστεθούν και νέες όπως η “Ζακέτα της Μαμάς”, η “Καρτ Ποστάλ” αλλά και άλλες.

Πηγή: Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !