Άννα Ανδριανού: «Πήγαιναν στον ψυχίατρο και έπαιρναν με τις χούφτες τα φάρμακα»

0

 


Για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε η ηθοποιός, Άννα Ανδριανού στο Secret. H ίδια αναφέρθηκε σε περιστατικά τα οποία γνωρίζει.

 «Σε οποιονδήποτε χώρο δουλειάς συμβαίνουν αυτά και όχι μόνο στο θέατρο. Οφείλονται στην εξουσία που έχουν οι άνθρωποι στον χώρο δουλειάς και ιδιαίτερα στο θέατρο, όπου_ οι δουλειές είναι δύσκολες, -όπου ένας ηθοποιός ψάχνει δύο- δουλειές τον χρόνο, όπου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια και είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας να σταθείς, να επιβιώσεις, να υπάρξεις και να προχωρήσεις. Οπότε είναι φυσικό να έχουν συμβεί και αυτά. Στη δική μου τη ζωή δεν συνέβη τίποτα και για να είμαι ειλικρινής, απέφευγα τις κακοτοπιές. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που ήθελα να τους εκτιμώ σαν ανθρώπους και τους είχα τσεκάρει ελαφρώς». 

Ανέφερε στην συνέχεια: «Θέλω οι συνεργάτες μου να μην είναι τρελαμένοι με την εξουσία τους, ούτε με το ποιος είναι καλύτερος στη σκηνή».

Εξεπλάγη, δηλαδή, με όλα αυτά που ακούγονται;

«Και ναι και όχι. Απλώς, νομίζω ότι ήρθε μια στιγμή που λέγονται. Αυτά για χρόνια υπήρχαν στο θέατρο και κάποιοι τα παλαιότερα χρόνια ίσως να τα θεωρούσαν και δεδομένα

Υπήρχε μια αντιμετώπιση του τύπου "τι να γίνει, έτσι είναι οι περισσότεροι, πού να μπλέκεις τώρα, σκάσε και κολυμπά". Μη νομίζουμε ότι το θέμα αφορά μόνο γυναίκες και καλό είναι που λέγονται και αυτές οι υποθέσεις και ακούγονται». Όπως είπε με λύπη, υπάρχουν σκηνοθέτες που τους προσκυνούν ως τους σούπερ καλλιτέχνες, αλλά π εξουσία τους πάνω στους ανθρώπους, άνδρες - γυναίκες, είναι κάτι περισσότερο από μπούλινγκ.

«Έχω πολλούς συναδέλφους που, δουλεύοντας με πολύ καταξιωμένους θεατράνθρωπους, μετά πήγαιναν στον ψυχίατρο και έπαιρναν με τις χούφτες τα φάρμακα», αποκάλυψε στην εφημερίδα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !