Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους. Τα θεωρώ απάνθρωπα αυτά"

Καλεσμένη στο "Πάμε Δανάη" ήταν σήμεραη Ιωάννα  Τριανταφυλλίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην Αμερική αλλα και για τα όλα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Αρχικά δήλωσε: «Θα φύγω μεθαύριο, θα πάω στην Αμερική γιατί έχω μια πράσινη κάρτα να διατηρήσω αλλά εδώ είναι η βάση μου τους τελευταίους μήνες. Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα για όλους. Στο Λος Άντζελες ζω. Στη Νέα Υόρκη μείναμε μόνο τον πρώτο χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι στην Αμερική δε μπορείς να πας σε ακροάσεις, αν δεν έχεις μάνατζερ να σε στείλει. Τώρα λόγω covid, τα περισσότερα γίνονται διαδικτυακά, ακόμα και οι ακροάσεις. Μπορείς να μην έχεις φυσική παρουσία. Από την Ελλάδα μου λείπουν περισσότερο οι άνθρωποι. Όταν είμαι στην Αμερική, μου λείπει η σωστή η φέτα.

Στο Homeland ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, μια πολύ μικρή συμμετοχή. Έκανα μια Ρωσίδα πράκτορα. Ήταν βουβός ο ρόλος. Το Ghosts of Monday, είναι ένα θρίλερ, είναι κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Εγώ δε φοβήθηκα στα γυρίσματα, αλλά ελπίζουμε να φοβηθεί ο κόσμος. Είναι αγγλόφωνη ταινία, η παραγωγή είναι ρωσική. Εγώ είμαι η μόνη Ελληνίδα. Δεν ξέρω πότε θα αρχίσει να προβάλλεται η ταινία» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με το κίνημα metoo, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ξεκαθάρισε: «Γενικά αισθάνθηκα απόλυτο σεβασμό προς τα άτομα που μίλησαν, εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με τις αποκαλύψεις και μερικές φορές την αντιμετώπιση. Ελπίζω πως όλο αυτό θα οδηγήσει σε μια κάθαρση και μια εξυγίανση. Ο χώρος μας είναι υπέροχος…

Στην Αμερική δε ξέρω πως ήταν τα πράγματα πριν. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν καθιερωθεί κάποιοι κανόνες για να προστατεύουν τα θύματα. Στη δουλειά μας κάποια πράγματα είναι λίγο υποκειμενικά. Δηλαδή στη σχολή εμένα ας πούμε δε μου έμαθε κανείς πως είναι οι ακροάσεις. Για το ποια είναι η διαδικασία.

Δεν μας λένε σε μια ακρόαση τι έχεις το περιθώριο να κάνεις και νομίζω οι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν ξέρουν πως να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Προσωπικά δε μου έχει συμβεί κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς δε μου έχει συμβεί… Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη».

Κατόπιν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου εξήγησε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε από όσους σχολίασαν τα θύματα της υπόθεσης.

Με ενόχλησαν τα γιατί τώρα… Τα θεωρώ… Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους. Τα θεωρώ απάνθρωπα αυτά. Δε μπορώ να διανοηθώ πως σε κάτι τέτοιο υπάρχει άνθρωπος που αντί να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να δει πως μπορεί να το λύσει, θα μπει στη διαδικασία να κρίνει τον άνθρωπο που καταγγέλλει τέτοιες πράξεις. Το θεωρώ αδιανόητο» εξήγησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια