Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Πετρετζίκη : "Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και…"

 


Με τον Άκη Πετρετζίκη φαίνεται πως τα "έβαλε" η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή μαγείρισσα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για μια συνταγή που της έκλεψε γνωστός σεφ και την παρουσίασε ως δική του. Η συνταγή είναι η γαλατόπιτα Μάνης.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν κατονομάζει τον σεφ, ωστόσο από τις αναρτήσεις της μοιάζει ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον Άκη Πετρετζίκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου:

Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.

Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι η βαλεις διαφορετικά φυλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια