Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος συμμετέχει φέτος στην εκπομπή «Σου Κου Family». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ριάλιτι, ενώ σχολίασε τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι υπέροχοι, ήταν ότι καλύτερο να είμαι με τα παιδιά γιατί περνάμε καλά. Ήμουν από τους πρώτους που παραδέχτηκαν ότι βλέπουν ριάλιτι γιατί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Το Bachelor είναι ένα απίστευτο σκουπίδι όπως και το “Battle of the couples” που είναι ακόμα χειρότερο. Δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν είμαι στο target group της. Θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ρούλα Κορομηλά είναι τα τρία κεφάλαια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Η Ελένη λείπει από την τηλεόραση και θα ήθελα να τη δω σε ένα βραδινό σόου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποδείχτηκε ότι το έχει σαν παρουσιάστρια, είναι δουλευταρού. Είχα μιλήσει εξαρχής θετικά για τα τρία νέα κορίτσια, την Δανάη, την Ηλιάνα και την Μαλέσκου. Η Δανάη με επιβεβαίωσε στα θετικά και μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε με τον Άρη το θέμα της Ζέτας Δούκα. Το YFSF δεν μου αρέσει. Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε πει ότι φεύγει από το Voice για να κάνει κάτι άλλο. Και το άλλο είναι να κάνει ξανά επιτροπή. Δεν έχω καταλάβει αν ο Μιχάλης Ρέππας κάνει για κριτής», ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


             

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !