Σοφία Παυλίδου: «Όταν είχα μιλήσει, είχα νιώσει πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στην «Real Life» και την Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Παυλίδου, με αφορμή την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν συνταράξει τον χώρο του θεάτρου, ενώ μίλησε και για τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί πριν από δύο χρόνια, όταν κατήγγειλε την σωματική κακοποίηση που είχε δεχτεί από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη. 

«Είναι μια κατάσταση που δεν θα συνέβαινε αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά. Κανείς δεν θα μπορούσε να μιλήσει και αυτό να είχε αντίκτυπο στους συναδέλφους του και να κατέβαινε έτσι μια παράσταση. Εγώ στο παρελθόν ένιωσα μια δράση και έιχα μια άμεση αντίδραση. Τότε είχα νιώσει ότι η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη.

Επιτέλους κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν τον πόνο που ένιωθαν μέσα τους. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε τόσους συναδέλφους και, στην περίπτωση του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δεν πήγαινε το μυαλό μου καθόλου στο ότι θα βρεθούμε μπροστά σε τόσες αποκαλύψεις! Είναι σοκαριστικό, είναι στενάχωρος όλος αυτός ο πόνος όλων αυτών των ανθρώπων. Και ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το ότι έχει συμβεί σε παιδιά. Πλέον η Δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει δραστικό ρόλο. Έχω συνεργαστεί αρμονικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Κιμούλη. Ήμουν τυχερή γιατί δεν είδα τις συμπεριφορές αυτές που καταγγέλλουν οι συνάδελφοι μου.

Έζησα από κοντά την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία πραγματικά υπέφερε στην παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη, από την οποία και παραιτήθηκε. Παίζαμε μαζί στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλο σου». Τότε είχε μιλήσει, αλλά κανείς δεν την είχε υποστηρίξει. Οι φήμες στον χώρο είναι πολλές και δεν μπορείς να σταθείς μόνο σε αυτές. Και να έχεις ακούσει κάτι, αν ο ίδιος που το έχει υποστεί δεν βγει να μιλήσει, δεν μπορείς να μιλήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !