Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Για πολλά χρόνια "χάθηκα", δεν άντεχα το φορτίο"

0

Καλεσμένος στην Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ ο  Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο Κύπριος καλλιτέχνης,μίλησε με ειλικρίνεια για την καριέρα του, και  απόφασή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

"Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ίσα ίσα που η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησής μου ήταν τόσο μεγάλη που έχρηζα πραγματικά μέχρι και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μου άρεσε καθόλου η φωνή μου, έβλεπα τη φάτσα μου και δεν μου άρεσα. Τώρα τα λέω και τρομάζω, βγάζω τον εαυτό μου έξω και λέω ότι αυτό το παιδί είχε σοβαρό πρόβλημα. Πήγαινα σε εκπομπές και πριν πάω έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω να πάω! Όλα αυτά βέβαια είναι κατάλοιπα από την παιδική ηλικία" δήλωσε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας επίσης να αναφερθεί περισσότερο στα βιώματά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς όπως εξήγησε, με το να επαναφέρει στην επιφάνεια τα συγκεκριμένα ζητήματα στεναχωρεί και φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά του.

"Από το 2007 μέχρι το 2015 είχα "χαθεί". Δεν μετανιώνω, γιατί αν δεν το ζούσα ίσως να μην έβγαινα από αυτό καλύτερος, αλλά ήταν αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν εκείνη η μεταβατική περίοδος που δεν μπορούσες να αντέξεις τον εαυτό σου και αυτά που ζούσες. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο. Σε όλη αυτή την προσπάθεια με όλες τις αυτές τις άμυνες, βγαίνεις ίσως και αντιπαθής, εριστικός, ενώ στην πραγματικότητα δεν αντέχεις ούτε εσύ τον εαυτό σου. Κλείνεις την πόρτα στο σπίτι σου και λες τι μ@@@@ας είσαι!" είπε στην συνέχεια. 

Για την διάλυση των ONE,δήλωσε:"Είχε χαθεί η συνταγή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχε πάει ο υπέροχος Δήμος Μπέκε αλλά θεωρώ ότι πολύ σπάνια λειτουργούν οι αντικαταστάσεις στα συγκροτήματα [...] Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα. Στους ΟΝΕ παίρναμε όλοι τα ίδια χρήματα και ήταν επιλογή του Γιώργου Θεοφάνους, δεν σημαίνει όμως ότι κατ' ανάγκη αυτό είναι δίκαιο" σχολίασε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !