Πότε ρίχνει ρολά το «Πάμε Δανάη!»;

 


Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική: Δεν θα συνεχίσει το «Πάμε Δανάη» την επόμενη σεζόν. 

Διάφορες σκέψεις έχουν πέσει στο τραπέζι για του χρόνου:

Το πρώτο σενάριο βέβαια που κανείς δεν επιβεβαιώνει επίσημα αυτή τη στιγμή είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη.Έχει ακουστεί επίσης και σενάριο Αθερίδη – Καρύδη ενώ μια πληροφορία που μου ήρθε χθες το βράδυ αναφέρει πως από το Mega σκοπεύουν να «χτυπήσουν» και τη Μαρία Μπεκατώρου αν το «Still Standing» ολοκληρωθεί και δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1.

Καμία απόφαση αυτή τη στιγμή δεν έχει ληφθεί. Και ούτε θα ληφθεί πριν το Πάσχα. Το βέβαιο είναι πως αρχές καλοκαιριού το «Πάμε Δανάη!» θα μας αποχαιρετήσει οριστικά.


Πηγή: nassoablog.gr 

 


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Η Μπεκατώρου έχει δηλώσει προσφάτως ότι δεν θέλει τέτοια εκπομπή και το ίδιο Ισχυει νομίζω και για Καρυδη - Αθερίδη από όσο έχουν πει παλαιότερα. Επομένως, αν δεν κλείσουν την Ελένη για το πρωινό 10-1, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δώσουν μια ακόμη χρονιά στη Δανάη, η εκπομπή της οποίας έχει βελτιωθεί αισθητά. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο άλλο δυνατό όνομα, και οτιδήποτε άλλο απέναντι στον τόσο καλά παγιωμένο ανταγωνισμό δεν έχει ελπίδες για κάτι καλυτερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ κακή αρχισυνταξία σε αυτή την εκπομπή. Καμία ταυτότητα. Η Δανάη είναι δυναμική παρουσία και φρέσκια και προσπαθούν να την κάνουν άλλη μια.
Ο χρήστης Debs είπε…
Γιατί; Την βλέπει κανείς την αχώνευτη;
Όσο συμπαθής είναι η μαμά της άλλο τόσο αντιπαθής είναι η κόρη και όσο προσπαθεί να το παίξει κ υπερτέλεια τόσο χειρότερη γίνεται!! 🤮🤮