Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Βόσκαρη

Η στιγμή που όλοι περιμένουν στο Διαψάνι φτάνει. Ο αγώνας της Ελένης δικαιώνεται και ο Βόσκαρης καταδικάζεται για τις πράξεις του και οδηγείται στη φυλακή.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πετυχημένη σειρά του ANT1. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Βόσκαρη και στις καταθέσεις των μαρτύρων που εμφανίζονται στο δικαστήριο. Όσο οι μέρες περνούν, η αγωνία όλων κορυφώνεται μιας και πλησιάζει η στιγμή για να ανέβουν στο εδώλιο ο Βόσκαρης και η Ελένη.

Ωστόσο, όλοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η Σοφούλα εξαφανίζεται και δεν δίνει το «παρών» στο δικαστήριο. Τις επόμενες μέρες, θα δούμε τη συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης, η οποία περιγράφοντας όλες τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη ταράζει τη δικαστική αίθουσα. Από την άλλη, όταν έρχεται η δική του σειρά να καταθέσει δηλώνει την αθωότητα του.

Ο Βόσκαρης επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του. Μιλάει με σκληρά λόγια για εκείνη και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα της και την αξιοπρέπεια της. Όμως, κανείς δεν γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει πολλά για όλα όσα έχει κάνει και όσα κρύβει. Κι ενώ οι πιθανότητες να βγει η Ελένη νικήτρια από αυτή τη δίκη δεν είναι με το μέρος της, όλα ανατρέπονται.

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση προσέρχονται στο δικαστήριο για να ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου. Ο αγώνας της Ελένης δικαιώνεται και η λύτρωση έρχεται.

Ο Βόσκαρης καταδικάζεται. Η Ελένη είναι συγκινημένη και σίγουρη πως πια μπορεί να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή, ενώ και ο Τόλλιας με την Παγώνα λυτρώνονται.

Από την άλλη, εκείνος είναι σοκαρισμένος. Τρέμει στην ιδέα πως θα μπει στη φυλακή. Όσο, όμως, και αν προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση, δεν γίνεται. Ο Βόσκαρης, όπως θα παρακολουθήσουμε, θα οδηγηθεί στο κελί, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του.

Εκεί, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική τιμωρία του. θα περάσει βασανιστικές και εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή, που ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο.

Πηγή: MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια