Συγκλονίζει ο Χάρης Σώζος: «Βρέθηκα στην Πύλη του παραδείσου»

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,αναφέρθηκε στο ατύχημα που τον οδήγησε στο να νοσηλευτεί.

«ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ !!!
Έκλεισα 40 ημέρες από τότε που συνέβη το ατύχημα με τη μηχανή, και μιας και πηγαίνω "όλο και καλύτερα", θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία «γελοιογραφία» που σκεφτόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και μου φαινόταν αστεία!.
Υπάρχει ένα σκοτάδι, ένα κενό από τη στιγμή που τράκαρα, μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω πού βρίσκομαι.
Σε αυτό το σκοτεινό, "Αμνησιακό" διάστημα, εγώ λέει βρέθηκα… στην πύλη του παραδείσου και εκεί, είδα έναν σεβάσμιο γέροντα καθισμένο σε μία καρέκλα. Απέναντί του ένα χαμηλό τραπεζάκι, με μία παλαιού τύπου τηλεόραση, να βλέπει φανατικά … τις «Άγριες Μέλισσες».
Γύρισε και με κοίταξε.


-Τι θες εσύ εδώ?!. Με ρώτησε.
-Ήρθα!. Του απάντησα.
-Γύρισε πίσω! Δεν έχεις τελειώσει ακόμα με τις «Αγριες Μέλισσες»!!! μου είπε.
Την στιγμή εκείνη βγήκα απ το σκοτάδι, συνήλθα νιώθοντας φρικτούς πόνους στα πλευρά μου, ξαπλωμένος στην άσφαλτο και από πάνω μου, κάποιοι να με ρωτούν το τηλέφωνο μου, το τηλέφωνο ανθρώπου που θα ήθελα να ειδοποιήσουν και οι τραυματιοφορείς να προσπαθούν να με βάλουν στο νοσοκομειακό..
ΥΓ…Ελπίζω να μην υπάρξει σύντομα η στιγμή που θα ξαναβρεθώ στην Πύλη του παραδείσου, και ελπίζω να μη μου πει ο Άγιος Πέτρος:
Βρέ καλώς τον!!! Πέρασε μέσα!!!», έγραψε στο Facebook ο Χάρης Σώζος.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια