Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Καρτ ποστάλ»

H ΕΡΤ1 βλέποντας την ανταπόκριση που είχαν οι σειρές που έβγαλε φέτος αποφάσισε να κάνει νέους κύκλους επεισοδίων, αλλά και κάποια καινούργια. Ένα από αυτά, που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, είναι η σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Καρτ ποστάλ», βασισμένη σε βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει συμφωνήσει με την παραγωγή να υποδυθεί τον Τζόζεφ, ο οποίος είναι ο κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες. Πρόσφατα, όμως, βρέθηκε και η ηθοποιός που θα κρατήσει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτόν της 'Ελι.

Πρόκειται για την Αγγλίδα ηθοποιό Μάργκαρετ Κλούνι, π οποία ενθουσιάστηκε με την πρόταση και απάντησε αμέσως θετικά. Έπειτα απ' αυτή την αίσια έκβαση, λοιπόν, οι συντελεστές αναχώρησαν για το Λονδίνο όπου, από την Τετάρτη 10 Μαρτίου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Να σημειωθεί ότι, πέρα από τους δύο παραπάνω ηθοποιούς, που θα είναι οι μόνοι σταθεροί, σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Στέλιος Μάινας.


Πηγή: MYtvΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια