Συνεχίζει στην πρωινή ζώνη...

Χρήστος Παναγούλης
1

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε δηλώσεις η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε και για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Δανάης Μπάρκα.

«Αυτή τη στιγμή έχω 12 κορίτσια και υπάρχουν και κάποια καινούργια που τα φτιάχνω, τα προετοιμάζω. Απ’ ότι ξέρω η Δανάη θα είναι και του χρόνου στην πρωινή ζώνη. Δεν είναι ανακοινώσιμο από μένα, αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι άλλο. Η Ηλιάνα είναι στο κανάλι της, παραμένει, έχουμε ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο. Ακούγονται πράγματα για εμάς χωρίς εμάς. Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Είναι ωραίο να συζητιέται το όνομά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε τηλεόραση για να είμαστε καλά», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

                  

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ηλιάνα δε χρειάζεται καμία μάνατζερ για να είναι στην τηλεόραση.Είναι μια πολύ καλή παρουσία,ετοιμόλογη,άνετη,φρέσκια,δροσερή,χαίρεσαι να τη βλέπεις και να την ακούς.Η κοπέλα πως να το κανουμε,το έχει.
    Αυτά τα μανατζερικά της Χριστοπούλου την οδήγησαν σε λάθος επιλογές και την έκαναν να έχει μία κακή σεζόν η οποία είναι και η πρώτη της Ηλιάνας σαν κεντρική παρουσιάστρια.
    Πρώτα είναι η δουλειά και μετά τα συμβόλαια.Η μάνατζερ της κοίταξε πρώτα τα συμβόλαια και μετά τη δουλειά.Κανείς δε θα την αδικούσε.Με τη δουλειά καθιερωνόμαστε και όχι με τα συμβόλαια και τις ρήτρες.Η Μενεγάκη πρώτα δούλεψε και μετά τα πήρε,δεν τα πήρε και μετά δούλεψε.
    Από την άλλη η Δανάη είναι μια μέτρια προς κακή παρουσία,πολύ άπειρη που πέρασε και δεν ακούμπησε.Πολλά ''θα'' ακούγαμε από αυτήν αλλά τελικά δεν είδαμε τίποτα.Αντιθέτως χαλούσε και τις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής.Ούτε τη μαγειρική δεν μπορούσε να παρακολουθήσει ο τηλεθεατής εμ αυτό το ψευτομπρίο της.
    Καλώς ή κακώς την επόμενη χρονιά είμαι σίγουρος πως δε θα κάνει πρωινό αλλά ούτε και κάτι άλλο σημαντικό.Δεν το έχει,πως να το κάνουμε.
    Με τόσο μεγάλη στήριξη όλη από το κανάλι και δεν κατάφερε να πιάσει τη βάση.Έμεινε στα μονοψήφια όλη τη χρονιά.
    Καλύτερα θα πήγαινε το πρωινό αν δεν ήταν καθόλου και ήταν μόνο η παρέα του πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !