Η Φωτεινή Ντεμίρη για τους θύτες σεξουαλικής παρενοχλήσεις: «Θα τον έφτυνα! Ντροπή του»

0

Η Φωτεινή Ντεμίρη ηδιηγήθηκεταν καλεσμένη σήμερα στο "Πρωινό" και μέσα σε όλα,θέλησε να εκφράσει την άποψη της για όλα όσα έχουν συμβεί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρχικά μίλησε για μια δυσάρεστη κατάσταση που βίωσε στο παρελθόν.  «Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.

Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή», εξομολογήθηκε.

 «Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί»!

Στην σε ρήση του Γιώργου Λιάγκα αν έβλεπα μπροστά της ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί, η ίδια απάντησε: «Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο»;


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !