Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε απόψε στο «Σημείο Συνάντησης»;


H Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα δίνουν ραντεβού στο «Σημείο Συνάντησης». Οι δύο γυναίκες μιλούν για όλα εκείνα που τις ενώνουν και μοιράζονται σκέψεις και γεγονότα που δεν έχουν μοιραστεί ποτέ ξανά έως σήμερα.

Η Γιώτα Νέγκα παραδέχεται πως την ενηλικίωση της την βίωσε στην πραγματικότητα πριν από δέκα χρόνια, όταν ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή, κάτι που την έκανε να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία της απέναντι στα πράγματα, ενώ η Πέμη Ζούνη σε μια εξιστόρηση που συγκινεί πολύ, εξηγεί πως η περιπέτεια υγείας της κόρης της, της έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή της. Πλέον, μέσα από αυτό την επίπονη εμπειρία μπορεί και ξεχωρίζει το σημαντικό από το εφήμερο.

Οι δύο καλλιτέχνιδες μιλούν ακόμα για το αν έχουν κάνει υπερβολές στις ζωές τους και τι είδους ήταν αυτές, για παλαιότερες σχέσεις, τον θεσμό του γάμου και την έννοια της μητρότητας. Η Γιώτα Νέγκα από την πλευρά της λέει πως δεν νιώθει μισός άνθρωπος που δεν έχει κάνει παιδιά και πως το μητρικό της φίλτρο το ένιωσε αλλά το διοχέτευσε στην μουσική και τους κοντινούς της ανθρώπους. Η Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα αποκαλύπτουν πως ήθελαν εδώ και καιρό να τα πούνε από κοντά ενώ αφηγούνται αναμνήσεις, λάθη και σωστά στις καριέρες τους και εν τέλει αναδεικνύουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που γοητεύουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια