Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Αλέξη Κούγια

0

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ  βρέθηκε χθες το βράδυ ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια όπου αναφέρεται το όνομα του.

 «Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας” επί 3 ώρες, ανέλυε -παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια»,έγραφε η ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπον, δήλωσε πως: «Δεν ξέρω γιατί κάνει επίθεση, μπορεί να είναι προσωπικός λόγος, για την gay κοινότητα, ή να νομίζει πως είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Εγώ δεν έχω αναλύσει την προσωπική μου ζωή σε κάποια εκπομπή, είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος, γιατί δεν είμαι σε σχέση αυτή την στιγμή.. Δεν μπορεί κάποιος να λέει πως να είσαι ευτυχισμένος».

Επίσης, πρόσθεσε πως «Δεν ξαφνιάστηκα το περίμενα, αναφερόμενος στη δήλωση του Αλέξη Κούγια, ενώ είπε πως για κάποιους όσο και αν δουλέψεις ή προσπαθήσεις θα είσαι πάντα πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Δεν προωθώ εγώ την ιδιαιτερότητα μου, απλά κάποιοι την θεωρούν μαύρη σημαία» και πως «είμαι προετοιμασμένος αν πάμε στα δικαστήρια»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !