Η αποκάλυψη του Ζαχαρία Ρόχα για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

0

Μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Ζαχαρίας Ρόχας μίλησε στην εκπομπή, "Έλα χαμογέλα"  για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νίκου Νικολάου και αποκάλυψε πως υπάρχουν ακόμη πολλές καταγγελίες για άτομα που δεν έχει δημοσιευθεί το όνομα τους.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας είπε: «Το Υπουργείο ζήτησε να κατατεθεί ο φάκελος για τον κύριο Νικολάου σε αυτούς. Αυτό δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει το ΣΕΗ. Το ΣΕΗ πρέπει να παραδώσει τον φάκελο στον εισαγγελέα, όπως το έκανε και έστειλε μια ανακοίνωση στον κύριο Γιατρωμανωλάκη πως αν θέλει να προμηθευτεί τα στοιχεία αυτά, να τα ζητήσει από τον εισαγγελέα…»!

Για την αναστολή των καθηκόντων του ηθοποιού, Νίκου Νικολάου, τόνισε: «Επειδή μετέχω στο ΔΣ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος νομίζω ότι καλά έπραξε. Θα έπρεπε ο άνθρωπος να μπει σε ένα καθεστώς αναστολής μέχρι να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποδείξει ενδεχομένως την αθωότητα του».

 «Υπάρχει μια καταγγελία, η οποία είναι παραγραμμένη στον χρόνο και έχει γίνει πριν από 20-25 χρόνια. Η υπόθεση έχει πάει όμως στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ».

Και αποκάλυψε πως : «Βρισκόμαστε σε μια κορύφωση και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν γεγονότα που έχουν παραγραφεί. Σταμάτησαν κάποιοι από αυτούς να κακοποιούν ηθοποιούς την τελευταία δεκαετία; Δεν νομίζω. Η σκέψη μου είναι μήπως οι νεότεροι που έχουν υποστεί ή υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές δεν βγαίνουν να το πουν γιατί φοβούνται για την καριέρα τους που είναι σε εξέλιξη.Οι καταγγελίες αφορούν πρόσωπα που έχετε ακούσει κι άλλα που δεν έχετε ακούσει και είναι σημαντικά και είναι σε σπουδαίες θέσεις. Θα ανοίξουν τα στόματα έτσι κι αλλιώς» αφήνοντας άφωνη την Σίσσυ Χρηστίδου η τελευταία του δήλωση!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !