Τι συμβαίνει με τους "Αυτός και ο άλλος";

0

Εκτός προγράμματος είναι εδώ και λίγες μέρες η εκπομπή Αυτός και ο άλλος των Γιαννούτσου Βαμβακάρη που προβάλλεται κάθε Τρίτη 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην ΕΡΤ1. Ο λόγος είναι η ανανέωση της σύμβασης που άργησε να γίνει από το ΔΣ της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε αντίθεση ομως με άλλες φορές, εδώ ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πέρα για πέρα καλός. Κι αυτό γιατί τα στελέχη της ΕΡΤ ήταν τόσο ευχαριστημένα από την πορεία της εκπομπής, αλλά και το δημοσιογραφικό δίδυμο που τους γεννήθηκε η ιδέα για ενίσχυση της συνεργασίας τους με το κρατικό κανάλι. Συγκεκριμένα, σκέφτηκαν να κάνουν την εκπομπή καθημερινή και να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού από τις 19.00 έως τις 20.00 με περιεχόμενο άκρως σχολιαστικό αυτή τη φορά και με εκλεκτούς καλεσμένους που θα συμμετέχουν στη συζήτηση και θα καταθέτουν τις απόψεις τους. Και παρά το γεγονός ότι υπήρχε η καλή πρόθεση και η διάθεση και από τις δυο πλευρές – παρά και τις καθημερινές ραδιοφωνικές υποχρεώσεις του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη – τελικά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους με την ΕΡΤ για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν από Σεπτέμβριο δηλαδή αν υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον καθώς η ΕΡΤ διαπίστωσε ότι δεν προλάβαιναν να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της νέας εκπομπής και θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι τα μέσα Απριλίου για να συμβεί αυτό.

Οσο για το πότε θα δούμε νέα επεισόδιο του “Αυτός και ο άλλος”,  σύμφωνα με πληροφορίες το εβδομαδιαίο τοκ σόου θα επιστρέψει στους δέκτες μας περίπου δε δυο εβδομάδες, με νέους καλεσμένους και συνεντεύξεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2020 στο πρώτο κανάλι της ΕΡΤ και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τους τηλεθεατές.


Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !