Χρήστος Νικολόπουλους: «Η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού»

 Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2night show" ήταν ο μετρ του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος.Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων, για την μουσική του πορεία,ενώ,αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Όσον αφορά τα δυο μπουζούκια που χάθηκαν και ξαναβρέθηκαν, είπε: «Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται. Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία.»!

Και σχετικά με τις κρίσεις πανικού, δεν δίστασε να δηλώσει: «Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια.»! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια