Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στον "Ήλιο"

 


Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του ANT1, "Ήλιος"στα προσεχές επεισόδια. Τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ενταχθούν στην σειρά ο Πέτρος Λαγούτης, ο Γιώργος Χρανιώτης,η Ελίνα Μάλαμα και ο Πέτρος Σκαρμέας.

Αναλυτικά οι ρόλοι:

Νικήτας Σαρρής

Είναι παράνομος, μπαινοβγαίνει στις φυλακές για κλοπές και έχει καταφέρει να αποδράσει δυο φορές. Η έμφυτη καλοσύνη που έχει το βλέμμα του Νικήτα και η όλη του συμπεριφορά τον κάνει συμπαθή στα μάτια του κόσμου, αλλά και της Λήδας, η οποία αναγκάζεται να τον περιθάλψει. Αντίπαλός του ο Δημήτρης αλλά και ο Μάνος που δένει την τύχη του μαζί του από τη φυλακή…

Μηνάς Περάτης 

Ένας αστυνόμος που έχει διακριθεί για τη μάχη που δίνει προσπαθώντας να διαλύσει τα κυκλώματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας που δρουν στην περιοχή. Ο Μηνάς έχει δεχτεί επαίνους για τη δουλειά του που τον φέρνει σε επαφή με το σκοτεινό πρόσωπο της πόλης.

Μπέτυ Ρωμανού 

Η Μπέτυ έχει μεγαλώσει στο Ίδρυμα την ίδια περίοδο με την Αλίκη. Οι δυο κοπέλες δένονται από μικρές με μια βαθιά φιλία και η Μπέτυ μπαίνει δυναμικά στη ζωή της Αλίκης και όχι μόνο…

Γιάννης ΑλεξιάδηςΠρόκειται για τον γοητευτικό συνέταιρο της Μπέτυς. Είναι ένας έξυπνος και δυναμικός πιλότος. Ο Γιάννης είναι ειλικρινής με ό,τι νιώθει, γνωρίζει την Αθηνά και τότε όλα αλλάζουν.


Πηγή: Yupiii 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια