Η σειρά που προοριζόταν για τον ALPHA αλλα τελικά πήρε την θέση του το BOTC

2

H νέα σειρά της  ΕΡΤ "Ζακέτα να πάρεις",όπως αποκάλυψε η Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life,προοριζόταν να βγει αέρα μέσα από την συχνότητα του ALPHA,ωστόσο το κανάλι απέρριψε την πρόταση αυτή για να βγαλει το "Battle of the couples".

"Eκεί ξεκίνησε, αλλά απορρίφθηκε… Όσο σκέφτομαι πως ανάμεσα σε αυτή και στο ‘Battle of the Couples’ επέλεξαν το δεύτερο, αναρωτιέμαι τι νηφαλιότητα έχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις" δήλωσε η Ελένη Ράντου.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εξαιρετική επιλογή του αλφα χαχαχα! Οκ, δεν μπορούμε να ξέρουμε το κόστος κτλ, αλλά σε κάθε περίπτωση, εκ του αποτελέσματος πεταμένα λεφτά. Το άλλο τουλάχιστον, ακόμη και καλά να μην πήγαινε, το έχεις στην ταινιοθήκη σου. Το bot τι άλλο μπορείς να το κάνεις; Καλά, εννοείται είναι και θέμα prestige. Αν δεν σε ενοχλεί για την εικόνα σου να έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η σειρα της Ραντου πανω κατω τα νουμερα του botc θα εκανε απο το λιγο που ειδα στο τρειλερ αλλο ενα σπιτι ειναι μου φαινεται ,εδω δεν εκαναν νουμερα η αγγελικη και ο ερωτας μετα που ειναι καλες σειρες θα εκανε η ζακετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !