Έτσι Άδωνι!!! Εμείς προτείνουμε 30 λεπτά με αποστολή SMS στο 13032 .


Τα μαγαζιά θα ανοίξουν με click away αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ήταν πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης το λιανεμπόριο να ανοίξει από τη Δεύτερα, με το σύστημα που έχει σχεδιαστεί με αποστολή SMS στο 13032 και χρονικό περιορισμό στα ψώνια των πολιτών και δεν επιλέχθηκε το click away «γιατί κάποια καταστήματα δεν μπορούν να δουλέψουν με αυτό τον τρόπο και κατά συνέπεια δεν θέλουμε να δημιουργηθούν συνθήκες αθεμίτου ανταγωνισμού». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε και κάτι ακόμα: Σε περίπτωση που οι λοιμωξιολόγοι κρίνουν ότι η τρίωρη παραμονή στα καταστήματα είναι επικίνδυνη, ενδεχομένως προκριθούν τα δίωρα ψώνια!

Αυτό θα πει Κυβέρνηση. Ότι πουν οι λοιμωξιολόγοι ...
Εμείς προτείνουμε 30 λεπτά με αποστολή SMS στο 13032 , είναι υπέρ αρκετός ο χρόνος και δεν θα συνωστιστεί κόσμο...

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω ότι μπήκα σε τηλεοπτικό site... λέω εγώ τώρα...
Ο χρήστης Γιώργος Πασχαλίδης είπε…
Α ναι... το ξέχασα αυτό.
Λες εσύ τώρα, ωστόσο με τς γελοίες καταστάσεις που ζει ο κάθε Έλληνας, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο...
Οι αναρτήσεις αυτές δεν γίνονται με κομματικούς σσκοπούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λες Γιώργο! Εγώ θα σου πω και το άλλο. Πλέον δεν περιμένουμε τίποτα από την κυβέρνηση και όποιος μπορεί να ανοίξει και τώρα στη "ζούλα", το κάνει... Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αρκετά.

Περαστικός
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Δικό τους είναι το site ο,τι θέλουν θα γράφουν! Αν δεν ασχολουσασταν καθόλου με αυτά θα σας χαρακτήριζαν κάποιοι αναίσθητους, οπότε κάντε ο,τι νιώθετε!
Ο Άδωνις τα λέει όλα αυτά γτ λόγω βουλευτικής ιδιότητας δεν τον πιάνει κανένα μέτρο περιορισμού των μετακινήσεών του! Αχ αυτά τα προνόμια...