Οι ζυμώσεις που γίνονται στον ΑΝΤ1 για τη Μπεκατώρου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει η Μαρία Μπεκατώρου τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κατά πάσα πιθανότητα το "Still Standing" δεν θα συνεχίσει και στο κανάλι αναζητείται το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας. Πέρα από το ότι έχει πέσει το όνομα της στο τραπέζι για την κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", είναι προφανές ότι το κανάλι τη θέλει στο πρόγραμμά του και ως κεντρική παρουσιάστρια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλο", έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να παρουσιάσει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν αποτελεί επιθυμία της παρουσιάστριας. Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρεθεί κάποιο νέο τηλεπαιχνίδι για εκείνη, είτε για το καθημερινό πρόγραμμα, είτε για το Σαββατοκύριακο. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι να μην κανει τον "Εκατομμυριουχο" οπως η Meredith Vieira στο ΑΒC ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ειναι πραγματικα ιεροσυλια να παρουσιασει ενα ακριβο concept τοσο μεγαλου βαρους οπως ο "εκατομμυριουχος", στο οποιο πονταρει τοσο πολυ το καναλι.Λιαγκας ή Αρναουτογλου θα ηταν οι ιδανικες επιλογες.Η μπεκατορου δεν θα εκανε καθολου ενα για τοσο σοβαρο τηλεπαιχνιδι,καλυτερα σε σοου τυπου "your face sounds familiar" ή καποιο πιο ελαφρο τηλεπαιχνιδι τα σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρναούτογλου δίχως δεύτερη συζήτηση. Ο Λιάγκας είναι μόνο για gossip και καφρίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσε να κάνει το Ταλέντο και στην επιτροπή να είναι ο Λιαγκας. Επίσης έλεος κάπου με τον Αρναουτογλου. Τρεις φορές late night θα έχει του χρόνου, γιατί να πάρει και άλλη εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μπεκατώρου στον εκατομμυριούχο; Τέλεια ιδέα! Να τραγουδάει σε κάθε σωστή απάντηση και να ρίχνει χορό σε κάθε μαξιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !