Ο Γιώργος Χειμωνέτος καρφώνει τον ΑΝΤ1 - «Δεν ήταν ωραίος αυτός ο τρόπος»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα για την «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ολυμπιονίκης αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ναυάγησε η συμφωνία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ άφησε αιχμές κατά των ανθρώπων του καναλιού για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν όλη την διαδικασία. 

«Το τοπίο ήταν λίγο περίεργο. Με κάλεσαν, μιλήσαμε, εκτεθήκαμε λίγο παραπάνω, το όνομά μας έπαιξε παντού, που δεν είναι ωραίο να μιλάς για τη δουλειά σου πριν υπογράψεις… Τελικά στο τέλος δεν τα βρήκαμε. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήταν και μπερδεμένοι για το τι θέλουν να κάνουν, νομίζω ότι το σκεπτικό ήταν να βάλουν πιο πολλούς επώνυμους, άρα πιο μεγάλο μπάτζετ. Το όνομά μου διέρρευσε εκ των έσω, δεν είχαμε φτάσει σε τελικό στάδιο συμφωνίας, είχαμε μιλήσει για τα οικονομικά και ήμασταν κοντά στο να τα βρούμε, κάναμε και εξετάσεις.

Έγινε μια συζήτηση, άνοιξαν τη συζήτησή τους, άλλαξαν τα πλάνα τους, οκ, συμφωνώ. Αλλά όταν έχεις εκτεθεί και λες κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο, και δεν το έκαναν μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους, που τους έχεις καλέσει εσύ και τους κάνεις μια πρόταση, είναι λίγο περίεργο το να τους λες μετά ότι ναι, αλλά δεν ξέρω… Δεν ήταν ωραίος αυτός ο τρόπος», τόνισε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

             

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !