«Survivor»: Το κόστος των επεισοδίων και η ρήτρα στην τηλεθέαση

Χρήστος Παναγούλης
2


To «Survivor» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της φετινής σεζόν, αφού καταφέρνει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτό βέβαια, συνεπάγεται και μεγαλύτερα διαφημιστικά έσοδα τόσο για τον ΣΚΑΙ, όσο και για τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali. Ποιο είναι όμως το κόστος για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης; Σύμφωνα με την «Real Life», το μίνιμουμ για κάθε επεισόδιο κυμαίνεται στα 80.000 ευρώ, με μέση τηλεθέαση 20% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο όσο ανεβαίνει η τηλεθέαση, τόσο αυξάνεται και το πόσο που καταβάλλει το κανάλι του Φαλήρου στην εταιρεία παραγωγής. Έτσι, για κάθε μονάδα τηλεθέασης πάνω από το 20%, το κόστος παραγωγής αυξάνεται κατά 4.000 ευρώ. Για παράδειγμα την περασμένη Τρίτη που το ριάλιτι συγκέντρωσε 34,5% στο δυναμικό κοινό, το κόστος ανέβηκε κατά 56.000 ευρώ κι άρα στο σύνολο -μαζί με το βασικό ποσό κάθε επεισοδίου- άγγιξε τα 136.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. είναι αστείο το "ρεπορταζ" αυτο παντως!
    προκειμένου να μειώσουν την επιτυχία του και να το στιγματίσουν "μην το βλεπετε διοτι τα λεφτα τα παιρνει Τουρκος", ανακαλύπτουν όρους που δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να ξέρουν!
    αν δεν σου αρεσει αυτο το ριαλιτι, βρες κάτι άλλον να πεις. υπαρχουν πολλά άλλα που μπορείς να πεις για ένα ριαλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την πατάτα που είχαν με παρόμοια ρήτρα στην 1η σεζον του ριάλιτι, δεν νομίζω να το διακινδύνευαν παλι, επομένως δεν νομιζω οτι το ρεπορτάζ Ισχυει. Βέβαια, αν είναι όντως είναι αληθές τότε καλά να παθουν στον ΣΚΑΪ, θα φτάσουν σε σημείο να ευχονται να κάνει γύρω στο 20-25% για να μην μπουν μέσα και να έχουν και αυτοί κάποιο κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !