Breaking News

Τηλεκοντρόλ: -Συνεχίζει ο Ήλιος; -Τι θα γίνει με το STILL STANDING; -Διακοσμητικός ο παρουσιαστής... -Ο Παπαδάκη και το κλείσιμο τηλεφώνου - Battle Of The Couples και η τρασίλα συνεχίζεται...


Καλησπέρα σας φίλοι μου.  
Παρασκευή σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα!!!!


Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τη νέα χρονιά στην απογευματινή ζώνη του Αντ1… Και μπορεί διάφορες φήμες να θέλουν την σειρά «Ήλιος» να παίρνει πράσινο φώς για του χρόνου, πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM θέλουν τη σειρά να ολοκληρώνεται φέτος. Την θέση του υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην την πάρει νέα καθημερινή σειρά, αλλά το τηλεπαιχνίδι « Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»...Όπως όλα δείχνουν ούτε το τηλεπαιχνίδι “STILL STANDING” θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά , τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν . Ο Αντ1 θέλει να ξεκουράσει το πρόγραμμα. Οι τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού είναι απογοητευτική, ωστόσο δεν θέλουν να το παρατήσουν καθώς πρόθεση τους είναι να κρατηθεί το project στα χέρια τους.Αλήθεια σας λέω,  γελάω πραγματικά με όλα τα κανάλια.  Είναι απίστευτο, πώς ένας άνθρωπος που είναι καλεσμένος εκεί, θέλει να χειρίζεται αυτός τον λόγο μιας εκπομπής,  αλλά και την ώρα που θα μιλήσει, κλείνοντας τους κιόλας το τηλέφωνο στη μούρη.   Διακοσμητικός ο παρουσιαστής.  Ακόμα κι ο Χατζηνικολάου , που ενώ υπήρχε προσβολή τόσο στο δελτίο του,  όσο και σε συνεργάτη του, αυτός προτίμησε να κάνει δημόσιες …  Θα  μου πεις τον υπερασπίστηκε στη συνέχεια  λέγοντας για τα «δύο ελαφρυντικά», αλλά συγγνώμη  το «Εγώ παρουσιάζω το δελτίο, δεν είμαι ούτε ρεπόρτερ, ούτε το διευθύνω». Και  στη συνέχεια να  αδειάζεις  την ομάδα λέγοντας: «Δεν είναι επιλογή μου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι επιλογή του ρεπόρτερ που το έκανε» με ξίνισε πολύ…  Πάντως εξαίρεση σε όλο αυτό είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, που δεν άντεξε σήμερα το κλείσιμο του τηλεφώνου και τα “έχωσε”,  λέγοντας:  Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή, που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου. Ο κύριος Παπαδάκης έκανε το ορθό κι είπε αυτά που σκεπτόμασταν  όλοι βλέποντας αυτή τη στάση ακόμα και σήμερα.  


Έκανε χθες πρεμιέρα το Battle Of The Couples. Αυτό δεν είναι ψυχαγωγία. Η εμπορευματοποίηση της αγάπης και του έρωτα είναι τραγική! Άκρως εξευτελιστικό ... Στον ALPHA μάλλον έχασαν το μέτρο, και με στρατηγική  τύπου STAR θέλει να ανακηρυχθεί “MASTER”  στα ριαλιτι . Το μόνο που καταφέραν είναι να φτιάξουν ότι πιο TRASH θα μπορούσε να βγει. Κι αν δεν το τερμάτισαν με τον Bachelor, το έκαναν σίγουρα τώρα…Για την παρουσίαση, απλά ασχολίαστο. Το ότι είσαι όμορφος δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα… Δείτε την Δούκισσα Νομικού… Αγαπητά μου κανάλια, θα πρέπει να δείτε πιο βαθιά για νέα πρόσωπα.  Κι αν νομίζετε ότι η τηλεόραση είναι YOU TUBE, πάρτε παραδείγματα τον Ποφάντη στον ΑΝΤ1, που προσγειώθηκε λίγο απότομα, αλλά μάλλον επανήλθε στην πραγματικότητα.Στα του Covid 19 ,την Τετάρτη  24/2/2021 που "υποτίθεται" είχαμε την έξαρση (για άλλη μια φορά...), μας παρουσιάστηκαν 2.147 κρούσματα  σε 55.543 τεστ, ποσοστό θετικότητας για την Ελλάδα μόλις 3,9% . Μια μέρα πριν , δηλαδή την Τρίτη 23/2/2021 (που όλοι έλεγαν ότι  1 Μαρτίου θα τελειώσουμε με το Lockdown), είχαμε 880 κρούσματα σε 15.610 τεστ, 5,6%. Όχι μόνο δεν ανέβηκαν αλλά μειώθηκαν κιόλας τα κρούσματα. Λίγο πριν την άρση του Lockdown όλα αυτά..., τα μέτρα εγκλεισμού όμως θα παραταθούν, αν και αποδείχτηκαν αποτυχημένα. 
Τιιι, οχιιι;;; 


Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή από εδώ και πέρα. Μέχρι τότε να προσέχετε και να κινήστε με ασφάλεια.

Σας περιμένω στα Social media
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια