"Άγριες Μέλισσες" Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης δολοφονεί την...

0

 


Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Μανος Βόσκαρης όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα μιας κακοποιημένης γυναίκας, συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Έτσι, παίρνει την Σοφούλα και μετακομίζουν σε νέο σπίτι.

Κι ενώ εκείνη του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη και τακτοποιεί τα πράγματά τους, εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Μια είδηση, στις Άγριες Μέλισσες, τις επόμενες μέρες σοκάρει την Ελένη και ίσως να βάλει φρένο στα σχέδιά της. Μία από τις γυναίκες που είναι μάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου, εντοπίζεται δολοφονημένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη.

Η Μαρία, ύστερα από πιέσεις της Ελένης δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών και τώρα είναι νεκρή, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της.

Η Ελένη καταρρέει, ενώ την ίδια στιγμή στις Άγριες Μέλισσες, η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του άντρα της, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Από την άλλη, η Ελένη είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα, αλλά και γιατί πια μειώθηκαν οι πιθανότητες να τον κλείσει στη φυλακή.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !