Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Οι επιλογές του MEGA είναι μπροστά για την εποχή τους»

Στο Secret παραχώρησε συνέντευξη η παρουσιάστρια Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε για την εκπομπή της "Mega Stories",αλλά και για την συνεργασία της με το MEGA.

Τι σημαίνει «Mega Stories» για εσάς;

Σημαίνει πολλά πράγματα: Σημαίνει πρόκληση, σημαίνει καλή συνεργασία, σημαίνει και βήμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν και ιστορίες που αξίζει να ακουστούν. Προσπαθήσαμε -και νομίζω πως το έχουμε καταφέρει- να κάνουμε μια εκπομπή που δεν θα πατάει στην ευκολία της δοκιμασμένης συνταγής, αλλά θα έχει μια δική της, ξεχωριστή ταυτότητα.

Η εκπομπή έχει αφήσει το αποτύπωμα της στους τηλεθεατές. Ποιος είναι ο δικός σας στόχος;

Να συμβάλουμε ώστε να γίνει το Mega και πάλι το πρώτο κανάλι, να διαμορφώσει μια φυσιογνωμία που θα δικαιώνει την ιστορία του, αλλά και θα του δώσει τη θέση που του αξίζει στο σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο. Γιατί οι επιλογές του Mega ήταν και είναι ποιοτικές και μπροστά για την εποχή τους. Αυτός είναι πάντα ο στόχος.

Μια εκπομπή είναι σίγουρα πιο προσωπική υπόθεση από ό,τι ένα δελτίο. Το αποτέλεσμα σας δικαιώνει;

Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για δικαίωση. Το «Mega Stories» βρίσκεται στην αρχή της διαδρομής του και η ομάδα έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. Είναι όμως ένα αποτέλεσμα που προέρχεται από σκληρή δουλειά, η προσέγγιση των θεμάτων που επιλέγουμε ικανοποιεί τον κόσμο και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις πως η εικόνα μας διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Ποια θεωρείτε την πιο δυνατή ιστορία που θα θέλατε να μας παρουσιάσετε;

Κάθε ιστορία έχει τη δική της δύναμη, επειδή κάθε μία είναι μοναδική. Είναι πολλές λοιπόν αυτές που θα ήθελα να παρουσιάσω - μεγάλη η λίστα! Από γνωστά και άγνωστα πρόσωπα στο ευρύ κοινό, είπε στο Secret.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια